2777
2789
قزوین مرکز شهر وبالاشهر با ۲ میلیارد میشه بهترین واحد رو خرید. چخبره تهران

تازه نیمدی ببینی چه خبره اینجا دیونه خونس 😂😂😂 تهرانو میگم میشه به جای ی واحد معمولی توی تهران توی ترکیه بالای ی برج خشگل و همه چیز تمام خونه بخری 😂😂😂

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه مثلا یه زن تنها میتونه تو شهر شما زندگی کنه؟ مزاحمش نمیشن؟ تهران این چیزاش خوبه

عزیزم من شهرستانم بله بستگی به محلش داره اینجا هم مثل تهران بالا پایین داره 

شما کجای تهرانی ؟

https://harfeto.timefriend.net/16229838541279
باور کن من یکی تو شهرمون دیدم یه میلیارد 

محله اش هم خوبه ؟اخه من خودمم شهرستانم زمين يه جاي خوب دويست متري يه مليارد و چهارصدب بالاس

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
خب دیگه این زمین محسوب میشه چون  خیلی قدیمیه  احتناا خیلیم ارزون نیس واس شهرستان بابا  ...

من توی این شهر زندگی میکنم جای خوبیه برای زندگی عالیه خونه قدیمی هم قابل زندگیه 

بعد هم عزیزم من که نگفتم بیا شما فقط مثال زدم شما راحت باش

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ن باباچخبره .توامیربهادر مرکز شهر تهران یه ۶۰متری میتونه بخره 

بابا چه کاری ما داریم خرج زندگی توی نیورک رو میدم با کیفیت زنگی تو عربستان مو نمیزنه😂😂😂😂

بریم ترکیه دست جمعی 

فرار_مغزها#  

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !
اخه مثلا یه زن تنها میتونه تو شهر شما زندگی کنه؟ مزاحمش نمیشن؟ تهران این چیزاش خوبه 

نه کسی مزاحم نمیشه همسایه ما یه زن تنهاست دو شب خونه است یه شب نیست راحت زندگی میکنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

راستش من تنهایی سختم نیست، خیلی سال تنها بودم، ولی خب جای سطح پایین بشینی مردم ممکنه مزاحم شن

دقیقا 

فرهنگ اون محله خیلی مهمه ......

عزیزم امیدوارم اوضاع بهبود پیدا کنه همه بتونیم یه خونه ی خوب بخریم .....

دیگه کاری بر نمیاد از دست کسی😅😅😅😅😅😅😅😅