2777
2789
عنوان

مراحل طلاق..

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 22 پست
بروکلانتری موقع عریضه نویسی بگومیخوام مهریمم اجرابزارم

اها ممنون 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
مشاوره برین خب

حرفاش قلبمو بدرد اورده دلم نمیخواد انگار یجورایی لج کرده باشم اونجوریم دلم میخواد تموم بشه میدونم الان عصبیه و هر چیزی میگه اما بعدش پشیمون میشه دلم میخواد این ۳ سالی ک من رجر کشیدم بخاطر رفتارش اون یه عمر بخاطر این حرفش زجر بکشه دیگه خسته شدم اما بازم دوستش دارم ولی نمیتونم دیگه😭

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفاش قلبمو بدرد اورده دلم نمیخواد انگار یجورایی لج کرده باشم اونجوریم دلم میخواد تموم بشه میدونم ال ...

دوسش داری جداییت برچیه پس؟؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)

عزبزم جدا شو علنا بهت گفته نميخوامت 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
دوسش داری جداییت برچیه پس؟؟

نمیدونم خسته شدم دوسش دارم اما رفتارش باعث میشه ک ازش دور بشم انگار ک اون بخواد اینجوری بشه 

دعواهای زیاد سر مسایل الکی خودمم نمیدونم سر چی دعوا میکنیم اما دلیل اصلیم اینکه ک تو هر دعوا شوهرم ن ...

با مشاور صحبت کن

مشکلتون انچنان حاد نیس

من خودم طلاق گرفتم

باور کن دنیای طلاق گل و بلبل نیس

مردا کلا همشون همینن ناراحت میشن ساکت و کم حرف میشن

میریزن تو خودشون

وزن اولیه۵۵.......وزن هدف۵۲
با مشاور صحبت کن مشکلتون انچنان حاد نیس من خودم طلاق گرفتم باور کن دنیای طلاق گل و بلبل نیس مردا ...

اخه وقتی بهم گفته ک تو برام خیلی وقت تموم شدی من چی بگم برم بگم بریم مشاوره وقتی اون این حرفو زده