2777
2789
پسر نداشته  ۴ تا دختر داشته. شوهرش پسر میخواسته.شوهره زن دوم می گیره

پس اون پسره تو فیلم مال کی بود که به ژاله صامتی میگفت مامان؟

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔

ژاله صامتی از شوهر اولش که ازش ۴ تا دختر داشت جدا میشه میزه زن یه مرد دیگه میشه این پسره هم بچش از همون مرد میشه

من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه بگین چه خبر شده

داستان در مورد ژاله صامتی که پسردار نمیشد و شوهرش رفت روش زن گرفت 

ژاله میرفت دعا می کرد زن دومی شوهرش بچش پسر نشه که شوهرش برگرده به زندگیشونو زنه رو ول کنه ولی زنه دومی زایید همه گفتن پسر  شد مبارک و ژاله هم فهمید از غصه داشت دق میکرد

بعدا ژاله از شوهرش جدا شد و رفت زن یه مرد دیگه شد این پسر هم بچش از اون مردس 

بعدها مشخص میشه بچه زن دومی اصلا پسر نبوده دروغ گفته بودن اونم دختر بوده و جای پسر جاش زده بودن اون بچه هم که همون دختر اخر فیلم که با کلک عروس ژاله صامتی شد تا خودشو بکنه تو خونه اینا و انتقام بگیره در واقع همون دختر زن دومی بوده که طفلک و جا پسر جا زده بودن

سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن

اصلا معلوم‌نمیکنه بعد اون پسرقلابی که دختر بوده چه اتفاقاتی میفته و شوهر دوم ژاله ثامتی چرا اصلا درگیر میشه با بابای دخترای سابقش تکلیف اون‌مادرشوهر عفریته و هوو چی میشه واقعا چه دغدغه هایی مسخره دارن کارگردانا 

کلا فیلم می خواد بگه افکارو رسم و رسوم فرهنگ اشتباه قدیم دختر پسری چقدر باعث شده زندگی ها به هم بخوره و چقدر همون بچه ها اآسیب ببینن یه جورایی همشون دیوونه شده بودن و حال طبیعی نداشتن

متاسفانه هنوزم این افکار اشتباه بچه باید پسر باشه هست

داستان در مورد ژاله صامتی که پسردار نمیشد و شوهرش رفت روش زن گرفت  ژاله میرفت دعا می کرد زن دو ...

جریان سر درد دختره چیه نفهمیدم اصلا سوزن کردن تو سرش چرا کی تو سرش کرده ژاله صامتی یا مامان خودش اصلا چرا سوزن کردن تو سرش

اصلا معلوم‌نمیکنه بعد اون پسرقلابی که دختر بوده چه اتفاقاتی میفته و شوهر دوم ژاله ثامتی چرا اصلا درگ ...

دقت می کردید متوجه میشدید که شوهر اول ژاله صامتی وقتی متوجه میشه که این ها سوزن کردند تو.جمجمه بچه اش میاد دعوا و با شوهر دومش درگیر میشه و هردو کشته میشوند تو دعوا.

فیلم جالبی بود. شاید خوش ساخت نبود و میتونست حرفه ای تر ساخته بشه ولی جالب بود

جریان سر درد دختره چیه نفهمیدم اصلا سوزن کردن تو سرش چرا کی تو سرش کرده ژاله صامتی یا مامان خودش اصل ...

قدیم ها برای کشتن بچه هوو سوزن فرو.میکردند تو ملاج بچه تا بمیره. بیشتر تو حرمسراها این کارو.میکردند.

دایه ژاله صامتی این کار رو.میکنه. اما بچه نمیمیره ومیشه همون دختری که سردرد داشت.

البته شوهر اول و زن جدیدش اول تولد بچه به دروغ کفته بودند پسره.

کلا فیلم می خواد بگه افکارو رسم و رسوم فرهنگ اشتباه قدیم دختر پسری چقدر باعث شده زندگی ها به هم ...

خدارو شکر الان تقریبا ور افتاده این رسم تو همه جای دنیا بیشتر ولیعهد های اروپایی دخترن با این که برادر دارن ولی بچه اول به سلطنت میرسه تو ایرانم خیلی بهتر شده خانوما دارن به ارزش واقعی خودشون پی می برن 😍😍😎😎 من خودم تک فرزندم و راضی خدارو شکر.

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
پس این پسره مال کی هست خواهراش که دوستش ندارن

پسره از شوهر دوم مادره س

چون  پدر دخترا و پدر پسره  با هم نزاع میکنن هر دو با سنگ سر همو میشکنن  یجورایی پدر کشتگی داشتن دخترا و  برادره

(همون دو تا اسکلتی که تو اون بنای قدیمی پیدا شد) و همه فکر میکردن دو زن و مردن که عاشقانه همدیگه رو بغل کردن و مردن

ولی بعد نتیجه تست مشخص میشه اون اسکلتا مربوط به دو مرده یعنی پدر خواهرا که شوهر اول مادره بود و شوهر دومی که پدر پسرس