2777
2789
عنوان

شوهر گاگول

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 48 پست

مشکلاتتش چیه آبجی؟

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU
یه چیزی یاد گرفتین بجای اینکه راهنماییش کنین سریع میگید طلاق بگیر دلیل خاصی داره😏😏

۳۳ سالمه   ، مشکلات زندگیم انقد زیاده و سختی کشیدم با همسرم 

ی بار بهش نگفتم خررر خرر گاگول ، تو خونه ای مرد انقد خار بشه بهتره از هم بپاشه

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خبرتونه حالا استارتر هم منتطر نیست یکی بهش بگه طلاق بگیر اونم صبح شنبه بره دادگاه!!!!!دیگه یا میشه درستش کرد یا هم وقتی راهی نیست باید طلاق بگیره دیگه! بشینه اینجا غر بزنه بگه گاگول و خر و الاغ درست میشه یا از دست شما کاری برمیاد که طرف گاگول و خر و الاع نباشه  

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
یه چیزی یاد گرفتین بجای اینکه راهنماییش کنین سریع میگید طلاق بگیر دلیل خاصی داره😏😏

شما بلدی راهنمایش کن 

تو خانواده ما جوری بزرگ‌نشدم ک ب همسرم بگم گاگول و خر ، اگرم واقعا زمانی متوجه بشم همسرم انقد ساده و خنگه جدا میشم ولی بی احترامی نمیکنم 

از دیگرانم توقع ندارم طرز فکرشون مث من باشه ، چون هر کی یجور بزرگ‌شده

شما بلدی راهنمایش کن  تو خانواده ما جوری بزرگ‌نشدم ک ب همسرم بگم گاگول و خر ، اگرم واقعا زم ...

شوهرمن اونقدربهم تهمت زده واذیتم کرده که آرزوم مرگ شده بودازدستش.یه سری خواهرش بی هیچ علتی بدونه هیچ دعوایی تحت تاثیردروغاوتهمتای شوهرم زنگ زده فحشای نانوسی به من میده که خداشاهده دست وپام وفکم یخ زده بودحتی نتونستم بگم چرااینارومیگی .زنگ زدم به عموشون که ببینم اصلاجریان چی بوده که بگم دختربرادرش روجمع کنه .مردک برگشته میگه حالاکه چیزی نشده کسی نمرده کسی کسی رونکشته😐😑میگم شوهرم دروغ میگه مدام بهم تهمتای ناجورمیزنه خرجی نمیده خسیسه میگه دروغ که بدنیست دروغ که گناه نیست چه اشکالی داره دروغ گفتن😐ازدیدبعضیاحتمابایدیکی بزنه یکیوبکشه تاطلاق حلال شه

شوهرمن اونقدربهم تهمت زده واذیتم کرده که آرزوم مرگ شده بودازدستش.یه سری خواهرش بی هیچ علتی بدونه هیچ ...

جدا نمیشی؟؟؟

منم با همسرم مشکل دارم ولی در حد تهمت و ....

طلاق نمیده یکساله ازخونه بیرونم کرده .ولی نه طلاق میده نه نفقه ومهریه

عه وااااا 

شکایت کنی حق با توعه ک 

بگی بیرونت کرده ب زور 

نه خرجی میده و مهریه

اخرش چی اخه؟؟؟؟؟؟

عه وااااا  شکایت کنی حق با توعه ک  بگی بیرونت کرده ب زور  نه خرجی میده و مهریه ...

شکایتکردم حقم به من دادن اماحبس به اون ندادن تورای دادگاه نوشته چون سابقه کیفری نداره وجوونه حبس نمیره

شکایتکردم حقم به من دادن اماحبس به اون ندادن تورای دادگاه نوشته چون سابقه کیفری نداره وجوونه حبس نمی ...

پس اخرش چی؟؟؟

قراره چی بشه؟؟؟

هیچی اون میره زن میگیره منم بلاتکلیفوآواره منتظرمرگش میشینم

حداقل خرجی باید بده ، نفقه چی 

مهریه چیییی

الکی ک‌نیست