2777
2789
والا منم همش بدنم داغه اما هیچ علایم دیگه ای ندارم حس میکنم داغی بدنم بخاطر گرمای هواس 

چند روز استامینوفن استفاده کن بهتر نشدی قرنطینه کن خودتو مایعات زیاد مصرف کن

اره دو ساعته ج‌وابش قطعی نیس  ولی ب نظر من ادم کاملا خودش میفهمه کروناس یا نه من تابحال اینجو ...

آخه من چهارشنبه ازم گرفتن گفتن یکشنبه بیا جوابشو بگیر

به عشق خواهر زاده ام این اسم کاربری رو گذاشتم....(فرنوش هستم)😆

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا هرکی یه چیزی میگه...هرجا یه چیزی میگن...واقعا ادم نمیدونه 

دقیقا ..اما گلو درد و ابریزش از علاعم سرما خوردگیه  اما اگ این علاعمو داری حتما  مایعات مصرف کن سوپ بخور  تا میتونی چای کم رنگ و داغ مصرف کن انشالله ک مشکلی نباشه 

ی روز خوب هم میاد😔
دقیقا ..اما گلو درد و ابریزش از علاعم سرما خوردگیه  اما اگ این علاعمو داری حتما  مایعات مص ...

از دیشب پدرخودمو دراوردم....چند دفه ام نصفه شب پاشودم ابجوش عسل ابلیمو خوردم...اینقدر مایعات و ویتامین خوردم ک هر ۴۰دقیقه میرم دستشویی...

از دیشب پدرخودمو دراوردم....چند دفه ام نصفه شب پاشودم ابجوش عسل ابلیمو خوردم...اینقدر مایعات و ویتام ...

علاعمت کاهش پیدا نکرده؟؟دسشویی رفتن خوبه دقیقا علت مصرف مایعات همینه ک دسشویی رفتن تعدد پیدا کنه

ی روز خوب هم میاد😔
چه خوب که میتونی بخوری من اشتهام قبول نمیکنه

منم اشتها ندارم...ولی بزور میخورم...بزووور....قشنگ حالت تهوع میگیرم یجاهایی ک یکم کیک میخورم ک معده ام قبول کنه...

فک کن دیشب راحت ۵-۶دفه بیدار شدم و بزور میرفتم اشپزخونه و ابجوش میذاشتن و اویشن میخوردم یبار...یبار عسل ابلیمو...

ببین چ سرماخوردگی چ کرونا...به هیچوقت نباید بزاری بدنت ضعیف بشه...شده بزورم شده باید بخوری