2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم بهم میگن...+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 47 پست

تو اینجوری بهت میگن من گونی هم ک میپوشم میگن چقد قشنگه کجا خریدی کفش مال سال پیش پوشیده بودم میگفتن قشنگه کجا خریدی😐😐😐😐😐

خدایا مسافر کوچولوم رو به تو می‌سپرم.👶❤️                خدایا خودت بسلامتی برسونش دستم.. ❤️🙏.               خدایا هرکی بچه نداره یکی از فرشته‌های کوچولوت رو بهشون هدیه بده.. 🙏🧡 

الان پرده ساده مده 

زیر حریر ساده روش هم پانچ میکنن پارچه مخمل یا چاپی معمولا

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترا میخام بهم مدل بدید بعدا میرم بیرون پارچشو میخرم یا سفارش میدم بیارن رنگشو فعلا ول کنید اخهه خودمم نمیدونم هنوز

وزن اولیه۶۳وزن هدف۵۳ هدف اول۶۰ هدف دوم ۵۷هدف سوم ۵۳ من میتونم مطمعنم هیچ کاری نیست ک من نتونم انجام بدم قوی ترین زن دنیا
الان پرده ساده مده  زیر حریر ساده روش هم پانچ میکنن پارچه مخمل یا چاپی معمولا

اره پرده منم همینجوریه

خدایا مسافر کوچولوم رو به تو می‌سپرم.👶❤️                خدایا خودت بسلامتی برسونش دستم.. ❤️🙏.               خدایا هرکی بچه نداره یکی از فرشته‌های کوچولوت رو بهشون هدیه بده.. 🙏🧡 
دخترا میخام بهم مدل بدید بعدا میرم بیرون پارچشو میخرم یا سفارش میدم بیارن رنگشو فعلا ول کنید اخهه خو ...

تو بگو رنگ مبل یا دکوراسیونت چ رنگیه خب

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

یهدچیزی ک ملایم باشه رنگش ب مبل و فرشتم بیاد گلم 

ساده از همه شیک تره 

من خودم حریر سفید ساده گرفتم ب نظر هیچکسم کار ندارم 

نگاش ک میکنم بهم ارامش میده

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
تو اینجوری بهت میگن من گونی هم ک میپوشم میگن چقد قشنگه کجا خریدی کفش مال سال پیش پوشیده بودم میگفتن ...

به نظر من اونا حسودی تورو میکنن ک اینجور میگن بهت من اگه اینجور بگن بهم بر میخوره اخه مادر شوهرم همش میگه پسرم برا این مانتو خنک خریدی پس من چی 

وزن اولیه۶۳وزن هدف۵۳ هدف اول۶۰ هدف دوم ۵۷هدف سوم ۵۳ من میتونم مطمعنم هیچ کاری نیست ک من نتونم انجام بدم قوی ترین زن دنیا
به نظر من اونا حسودی تورو میکنن ک اینجور میگن بهت من اگه اینجور بگن بهم بر میخوره اخه مادر شوهرم همش ...

وااا این چ طرز تفکریه که تو داری

کار مادرشوهرت درست نیس اما حرف تو هم اشتباهه

تو بگو رنگ مبل یا دکوراسیونت چ رنگیه خب

فرش و مبلا یاسیه تقریبا

به نظر من اونا حسودی تورو میکنن ک اینجور میگن بهت من اگه اینجور بگن بهم بر میخوره اخه مادر شوهرم همش ...

منم خیلی بدم میاد اینجوری میگن همش میخان بگن ک تو خیلی میخری مقصود حرفشون فقط اینه چون قبلا خیلی غیبتم میکردن ک لباس میگیرم

ب اونا چ ربطی داره توی گوگل سرچ کن پرده مدل جدید و ساده هرچی بخوای بالامیره ازونا انتخاب کن بده بر ...

اخه نمیشه ک اینجور بدون رو در وایسی بگم شوهرم نابودم میکنه