خیلی به کمکتون نیاز دارم ترو خدا راهنماییم کنید خانواده همسرم خیلی منو بد سلیقه میدونن میخام پرده بخرم برا خونمون ولی میترسم مد نباشه و مسخرم کنن تو رو خدا عکس بفرستید و بهم کمک کنید دعاتون میکنم
وزن اولیه۶۳وزن هدف۵۳ هدف اول۶۰ هدف دوم ۵۷هدف سوم ۵۳ من میتونم مطمعنم هیچ کاری نیست ک من نتونم انجام بدم قوی ترین زن دنیا
زیر حریر ساده روش هم پانچ میکنن پارچه مخمل یا چاپی معمولا
بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیههای زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخترا میخام بهم مدل بدید بعدا میرم بیرون پارچشو میخرم یا سفارش میدم بیارن رنگشو فعلا ول کنید اخهه خو ...
تو بگو رنگ مبل یا دکوراسیونت چ رنگیه خب
بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیههای زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
من خودم حریر سفید ساده گرفتم ب نظر هیچکسم کار ندارم
نگاش ک میکنم بهم ارامش میده
❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓 با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه اینم نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
به نظر من اونا حسودی تورو میکنن ک اینجور میگن بهت من اگه اینجور بگن بهم بر میخوره اخه مادر شوهرم همش ...
وااا این چ طرز تفکریه که تو داری
کار مادرشوهرت درست نیس اما حرف تو هم اشتباهه