2777
2789
عنوان

درمورد HPV, زگیل تناسلی کمک میخوام اگه تجربه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 41597 بازدید | 80 پست
سلام دوستان عزیزم. من از سال 91 که دچار زگیل تناسلی شدم درگیر دکتر زنان هستم و تقریبا تمام دکترهای خ ...

ببخشید ترشح سفیدتون چجوریه من ترشح دارم وقتی رو لباس زیر میمونه مثل گچ سفید خشک شده میمونه موقع رابطه سوزش دارم واقعا نمیدونم چکار کنم خسته شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گندم عزیز زگیل از انواع hpv خبر میده و نوع و بافتش با تبخال متفاوته... توی کامنتم به الی جان توضیحات ...

سلام عزیزم میشه جواب منم بدین؟؟؟ 

من تو شیش سالگی در افتاد روم و اون قسمت پارگی داشته اما عملم نکردن گفتن خودش خوب میشه و کاملا خوب شد چندتاعمل داشتم چون رودم اسیب دیده بود و تو بیمارستانای مختلف بودم از بچگیمم یادمه وقتایی میرم دستشویی ی چیز مثل خال حس میکردم تو اون ناحیه

بعدها یک سال پیش شنیدم زگیل تناسلی چ شکلیه چ جوریه شک کردم که شاید زگیله سه بار رفتم دکتر یک بار دکتر پوست گفت زگیل نیست ولی بهم محلول پدوفیلین داد چندین بار زدم هیچ تغییری نکرد رفتم پیش دکتر زنان گفت احتمال میدم زگیله اما چون دخترم و ی بیماری مقاربتیه پس شاید زگیل نباشه دو بار رفتم کرایو بار اول هیچ تغییری نکرد, بار دوم خیلییی کم تغییر داشتم 20 سالمم هست وند وقت دیگه دارم میرم واکسن گارداسیل رو بزنم

یه سوال داشتم این زگیلی ک. من دارم خیلی کوچیکه و هیچکسم قطعی نگفته که زگیله حالا اگر زگیل باشه و من کرایوش کنم بعد ازدواج توی رابطه شوهرمم میگیره حتی اگه کرایو شده باشه و هیچی ازش روی الت تناسلی نمونده باشه بازم امکانش هست همسرم بگیره?

الی جان سلام. عزیزم hpv نوع 16 و 21. که بعد از تزریق واکسن گارداسیل ازمایش نشون داد هر دو ویروس دفع ...

سلام. ممکنه بفرمایید چند سالتون بود واکسن زدید و بعد از چه مدتی دفع شده بود؟ کولپو کردید و نتیجه اون چی بود؟ من پاپ اسمیرم فقط التهاب شدید نوشته بود و منفی بود اما hpv 16 جواب داده. خیلی داغون هستم و نمیدونم چه کنم.  ممکنه کارهایی که برای دفع ویروس انجام دادید و بفرمایید؟  ممنون 

جواب hpv شماره ۶۸ مثبت شد دعا کنید خدا به بچه هام رحم کنه توروخدا برام دعا کنید این به مشکلات دیگ ...

سلام گلم میتونم بپرسم علاعمتون چی بود وچجوری درگیر شدین؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
الی جان سلام. عزیزم hpv نوع 16 و 21. که بعد از تزریق واکسن گارداسیل ازمایش نشون داد هر دو ویروس دفع ...

سلام چطوری با تزریق واکسن دفع شده و منفی شده ؟منم واکسن زدم ولی پاپ اسمیر گفت نوع ۱۶ داری

جواب hpv شماره ۶۸ مثبت شد دعا کنید خدا به بچه هام رحم کنه توروخدا برام دعا کنید این به مشکلات دیگ ...

عزیزم منم مثبت شدم با مدل ۶۹ خیلی نگرانم تازه دیشب فهمیدم ..شما خوب شدین؟چکارکردین؟چکار باید بکنم؟