2777
2789
عنوان

جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 44 پست
اره یبارم از شهرشون تا شهرمون دوساعته تو ماشین کنارش گریه کردم  عین خیالش نبود بخاطر اینکه گفت ...

من باشم بهم میزنم برو مشاوره

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه باید برام کت و شلوار بگیرین میگه خانوادت هیچی برام نکردن از دلم نمیره من برا خانوادت بد نبودم ...

عههه یاد عوضیبازیای شوهر خودم تو عقد افتادم، خودت بدبخت نکن از این طور پسرای خاله زنککینه ای واسه ادم شوهر درنمیاد، 

30سالشه انقدر بیشعوره

من مادرشوهرم روزی صد باررمیگه چیزی نخریا گرون نخریا من راضی نیستم 

بعدم همه جا رسمه چهار قلم با داماد رو نده بهش پرو

برای خوشبختیم صلوات مهمونم میکنید😍😘

ما توی مراسم خاستگاری مشخص کردیم و توی مراسم بله برون چندنفر امضا کردن الانم نمیتونن بزنن زیرش حتی نامزدم گفت میزناهار خوری باید شما بخرید گفتم شرمندتم میز ناهار خوری روی سرویس چوبه ک سرویس چوبم ب پای شماس توام دکسداری بخر دکسنداری نخر 

گفتم میگه به درک هرکاری میخای بکن

عجب ببخشیدا غلط کرده بشین تا دیر نشده دوباره فکر کن اینجوری که این پیش میره برین سرخونه زندگیتون اعصاب برات نمیزاره....وقتی از اول قبول کردن دلیلی نداره الان مخالفت کنن...

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست

ما توی مراسم خاستگاری مشخص کردیم و توی مراسم بله برون چندنفر امضا کردن الانم نمیتونن بزنن زیرش حتی نامزدم گفت میزناهار خوری باید شما بخرید گفتم شرمندتم میز ناهار خوری روی سرویس چوبه ک سرویس چوبم ب پای شماس توام دوسداری بخر دوسنداری نخر اونم دمشو گذاشت رو کولشو رفت خرید

آخ آخ منم تقریبا ی همچین جریانی داشتم

شوهرم نه ولی خانوادش با این ک توافق کرده بودیم زدن زیرش ولی من کوتاه نیومدم 

اونام میگفتن آره اون پسرمون زن بگیره اینجور میشه اونجور میشه حالا من نشستم دارم زن گرفتن پسرشون میبینم و بزرگی خدا

من شوهرم خودش طرف من بود شما ک شوهرت خودشم اذیت میکنه برو حتما پیش مشاور مسئله کوچیکی نیست ازش رد شی