2821
2789
عنوان

لتروزول

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 62 پست
بله عزیزم  گفتم دوماه اقدامم طبیعی  و بهم این قرص رو داد وچکاپ نوشت که ماه بعد برم‌پیشش و ...

خوردم طبق دستورش قرصا رو از چند ماه قبلم واسه تنبلی تخمدانم متفورمین دارم مصرف میکنم کاش این ماه باردار باشم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم عین توام ولی برامن امپولم داده امروز بیستم سیکلم هستم کاش منم مامان بشم لطفا دعاکنیدبراهمه که در ...

روز چندم آمپول زدی؟

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
من ۳تا حاملگی با لتروزل بود یه بار با بار اول  یه بار دوره سوم  یه باردوره سوم

چه خوب

تنبلی داشتی؟؟میشه بگی چجوری مصرف کردی؟دکترم به من فقط قرص داد اصن از آمپول حرفی نزد

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
خوردم طبق دستورش قرصا رو از چند ماه قبلم واسه تنبلی تخمدانم متفورمین دارم مصرف میکنم کاش این ماه بار ...

انشالله میشی عزیزم فقط به روحیه خودت هم بستگی داره

من وقتی این قرص رو برام تجویز کردم از خوشحالی داشتم بال درمیاوردم میگفتم که میدونم میشه و شد

اصلا انگار مطمئن بودم که این قرص عالیه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
به منم لتروزول داده ولی من امتحان نکردم هنوز منتظرم پریود شم بعد ولی اینجا گفتن باید آمپول آزاد سازی ...

منم تنبلی دارم  و نامنظمم چند ماهه منفورمین مصرف میکنم این سری رفتم گفتم نشدم لتروزول تجویز کرد

چه خوب تنبلی داشتی؟؟میشه بگی چجوری مصرف کردی؟دکترم به من فقط قرص داد اصن از آمپول حرفی نزد

متاسفانه هرسه تاش سقط شد

فقز قرص خوردم اره تنبلی داشتم درحدی که بدون دارو پری نمیشدم 

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

عزیزمممم منم ماه اول مصرف لتروزول هستم  امیدوارم این ماه دیگه جواب بگیریم من نه امپول زدم ن س ...

ان شالله که جواب میده

منم میخام امتحان کنم اگه این پری لعنتی تشریف بیاره

عزیزمممم منم ماه اول مصرف لتروزول هستم  امیدوارم این ماه دیگه جواب بگیریم من نه امپول زدم ن س ...

منم هردفعه خودم خوردم

یه بار شبی یه دونه خوردم

دوبارم با ۳تا

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز