2777
2789
عنوان

کسی میتونه بدونه چه سرچ هایی کردیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 27257 بازدید | 37 پست
مخابرات نمیخواد از توی هیستوری گوشی و گوگل اکتیویتی راحت میشه دید 

اره دقیقا

هیستوری رو پاک کنی کسی نمیتونه بفهمه

هیچکس اینقدر الاف نیست بخواد تا مخابرات بره 

تنها در خانه قسمت هزار و یکم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتی *پورن هاب الان میترسی😂؟ نترس هیچ جا جز گوشی خودت سرچ هات رو نمیبینن.. توو گوشیت هم هیستوری مرو ...

اونا که با فیلترشکنه کلا تو هیستوری پاک میشه چون ناشناس میری

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !  
چجوری خب 

گلم قسمت هیستوری هست تا یک ماه قبلو نشون میده اگه بخای کسی نفهمه باید اون قسمتو پاک کنی

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
انصافا چي سرچ كردي انقد نگراني😁😁😁 اگه سابقه ي سرچ گوشيتو پاك كني نميشه 

هیچی باور کن 😂😂😂

ی بیماری نمیخوام اطرافیان بدونن سرچش کردم میترسم یکی بره بپرسه بهش بگن 

میدونم خنده داره ولی باز میترسم 

باشه 😐
اره ازاونجا پاک میشه ولی اگه جیمیل داشته باشی تو مرور گر گوگل جیلمیلت میمونه باید پاک کنی

اخه رمز جیمیل رو کسی نداره که

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !  
رفتی *پورن هاب الان میترسی😂؟ نترس هیچ جا جز گوشی خودت سرچ هات رو نمیبینن.. توو گوشیت هم هیستوری مرو ...

من a5داشتم شوهرم آنر ۸ باورت میشه هرکدوممون اونور دنیا هرچی سرچ میکردیم‌تو قسمت پیشنهادات گوگل واسمون میومد.😐😐😐

اصن نمیدونم چرا اینشکلی شده بود.

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
اونا که با فیلترشکنه کلا تو هیستوری پاک میشه چون ناشناس میری

هیستوریتو ببین.. حتی تو هیستوری ویدیوت هم میشه دید چه فیلمایی رو حتی باز کردی😂 فکر بد نکنی.. من نمیرم😂

,I don't belong in the world