2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک میکنم سخته ولی وقتی بزرگ بشن میگی کاش پنج تا دیگه اورده بودم 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

چرا باید دوتا پشت سرهم بیاری که وقت سرخاروندن نداشته باشی؟؟؟😕بنظرمن ادم باید خودشو الویت قرار،بده

نریزین سرم خواهشا 

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !  
چرا باید دوتا پشت سرهم بیاری که وقت سرخاروندن نداشته باشی؟؟؟😕بنظرمن ادم باید خودشو الویت قرار،بده ...

منم‌قشنگ سر فرصت با فاصله ی زیاد بچه اوردم،لذت بزرگ شدن و بازی کردن و نگاه کردن جفت شونو وقت کنم ببینم ،نه اینکه اتقدر خسته بشم فقط آرزوم بشه بخوابن 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
منم‌قشنگ سر فرصت با فاصله ی زیاد بچه اوردم،لذت بزرگ شدن و بازی کردن و نگاه کردن جفت شونو وقت کنم ببی ...

اخه میگن همبازی خوب با بچه عمویی خاله ای کسی بازی میکنن دیگه😕

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !  
فاصله سنیشون چقد بود اولیه حسودی نمیکرد 

اولی یکسالو چهار ماه بود دومی به دنیا اومد  چرا خیلی حسودی میکرد ولی من بیشتر تمرکزمو گزاشتم رو اولی حتا شبرمم کمل قطع نکردم یکم میدادم بهش که حسودی نکنه