به نظرتون اگه بگن فعلا لغو باز میگیرن من برای پسرم نگرانم نمیزارم خبرها رو پیگیری کنه ولی خودم میخونم واز استرس دارم میمیرم دیگه نمیدونم چی به صلاحتونه بدید با کرونا ندید با آینده ای مبهم خدا کمک کنه از سر در گمی دربیاییم😪😪😭😭😭
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
واقعا خیلی شرایط بدیه یا برگزار کنن یا بگن لغو خیالمون راحت بشه
اخه لغو هم بشه طبق معدل باشه خیلی مشکلات به وجود میاد
عاشق شدن مثل گوش دادن به صدای پیانو توی یه کافه شلوغ می مونه،اگه بخوای به اون صدای قشنگ گوش کنی باید چشم هات رو ببندی از بقیه ی صداها بگذری و اون ها رو نشنوی,صدای خنده ها،گریه ها،به هم خوردن فنجون ها....تو واسم اون صدای قشنگ بودی که من به خاطرش هیچ صدایی رو نشنیدم:))
بخدا منم حتی یه خریدم نمیرم کشتم خودمو انشالله نتیجه بده
ایشالا موفق باشی و یه نتیجه خیلی خوب به دست بیاری عزیزم
عاشق شدن مثل گوش دادن به صدای پیانو توی یه کافه شلوغ می مونه،اگه بخوای به اون صدای قشنگ گوش کنی باید چشم هات رو ببندی از بقیه ی صداها بگذری و اون ها رو نشنوی,صدای خنده ها،گریه ها،به هم خوردن فنجون ها....تو واسم اون صدای قشنگ بودی که من به خاطرش هیچ صدایی رو نشنیدم:))
من میترسم از کرونا بچه ها واقعا هم ترس داره اخه یکی و دوتا هم که نیستیم بحث چند صد هزار نفره مخصوصا ...
حالا دانشگاهی که میخوایم کنکور بدیم چسبیده به بیمارستان کرونایی ،وای خدا فرض کن قبول شم بعد نتیجه بیاد مرده باشم منکه ماسک و ژل والکل میبرم میسپارم به خدا بقیشو