2777
2789
عنوان

عروسی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 107 پست
من انقدر بد آوردم اون موقع هم یه چیزی میشه بخدا 😭😔

دیگه توکل به خدا 

ان‌شاءالله این روزای مزخرفم بگذره ولی سالم باشیم

چه فایده جشن عروسی بگیریم که بعدش ختم عزیزامونو بگیریم

فامیلای ما ۳ تا کشته دادن تا حالا. تازه عروسی اینام نگرفتیم مراسمم شرکت نکرده بودن. 

اووووه معلوم نیس دوسال دیگه تموم شه سه سال دیگه تموم شه

بالاخره ک تموم میشه 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو سال عقدیم نمیتونیم صبر کنیم کرونا هم که هر روز داره بیشتر میشه 😔

٢سال موندين

يكم ديگه هم روش خب توو فشارين خيلي؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

به نظرم سخت نگیرین باخودم فکر کردم عروسی بگیرم چند نفر مبتلا بشن اصلا خوب نیس عروسی نگرفتیم یک ماه نیم آمدم خونم هیچ جشنی هم نگرفتیم به جای پول عروسی دادیم به ماشین الان راحتیم الانم اقدام واسه بارداریم دعا کنین واسم 

تو خونه عروسی مختصر بگیر حتی پنج نفر باشه لباس عروس بگیر برقص و خوش بگذرون منم مثل تو بیست روزه عروسی کردم ساده و مختصرخوشحالم یه عده مفت خور نیومدن بخورن 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
سخت نگیر به خدا منم مثل تو هستم عروسی هیچ جشنی نگرفتیم عکس هم نداریم هیچ کس هم نیامد خونم الانم در ح ...

کی نامزد شدی 

هرکی امضای منو دید دعا کنه خونه دار شم از مستاجری راحت شم🏠🏠🏠🏠

اره اینم شانس💩ماست ماهم عروسی نمیگیرم هم شوهرم خوشحاله هم خانوادش که هیچ خرجی نمیخوان واسم کنن😭😭

کی نامزد شدی 

هرکی امضای منو دید دعا کنه خونه دار شم از مستاجری راحت شم🏠🏠🏠🏠