2777
2789
عنوان

عروسی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 107 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بعد کرونا عروسی بگیرین عزیزم این که کاری نداره 

اووووه معلوم نیس دوسال دیگه تموم شه سه سال دیگه تموم شه

صاحب یه شغل اینترنتی با درامد عالی هستم،میتونم به شماهم معرفی کنم و شاهدتغییر زندگیتون باشید😊شغلهای اینترنتی دارن جایگزین شغلهای سنتی میشن...حرفهای بیل گیتس رد جدی بگیریم که میگه،اگرشما صاحب یک شغل اینترنتی نیستید متاسفانه باید بگم شغل شما رو به نابودیه!......شغلهای سنتی دارن ازبین میرن..با جهان و تغییراتش هماهنگ باشیم..خدا این راهو جلوی پام گذاشت🌸خدایاشکرت

عزیزممممم 

به کار خوبی که کردی و باعث نشدی چند نفر الوده بشن فکر کن 

اون ادما حسودن به نظرم گرونا کنترل شد یه مجلس بگیر حتما هرچند شاید لطف و صفای قبل رو نداره اما به خواسته هان میرسی

التماس دعا

کلیپتو ک داری این خوبه برو ارایشگاه لباس عروس بپوش برید باغ و عمارت عکس و فیلم بگیرید برید خونتون نهایتش اینه بعدا بگیرید یا سالگرد ازدواج مفصل بگیرید یا اگه خیلی دوس داری تاعید حداقل صبر کن

زندگی یعنی یک تو، برای یک عمر …💍💏❤️
دو سال عقدیم نمیتونیم صبر کنیم کرونا هم که هر روز داره بیشتر میشه 😔

عزیز من منم عقد نگرفتم عروسی هم نگرفتم واسه کرونا الان یک ماه نیم خونه خودمم هیچ کس نیامد خونم تنهام 

عزیزم ان شاءالله خوشبخت بشی

این مسائل واااااااااااااقعا مهم نیست!

زندگی واقعی ما هنوز شروع نشده و بعد وفات، آغاز میشه.

چون آن روز بر مردم پدیدار شود،گوئی همه ی عُمر دنیا ،شبی تا صبح یا روزی تا شام ،بیش نبوده است.

۴۶ نازعات

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂