2777
2789
عنوان

خانومای کتاب خووون😎🤓⁦✌️⁩

| مشاهده متن کامل بحث + 1493 بازدید | 36 پست
پسته ای و دارچینی مثل همون هل داره؟؟؟

اره در ادامه همدیگه هستن تا جایی ک پسره میخواد بره دانشگاه 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترتیبشون چطوریه؟فک کنم دارچینی اولیش باشه تا جایی ک محسن میخاد وارد دانشگاه بشه تموم میشه دیگه

اره دقیقا تا سر دانشگاهش هست 

یادم نیست ترتیبشون من یکسال پیش خوندمش 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
عه پس من اول دارچینی رو خوندم فک کنم از آخر باید بیام اول😂

آره اتفاقا نمک اولین کتاب که آب‌نبات هلدار هست از همه بیشتر هست خیلی باحاله از بس محسن تنبل هست باور نمیکنی که یه روز کنکور قبول بشه، یا اون ملیحه پزو بتونه شوهر کنه😁

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

موضوعشون چیه؟؟

ربکا عاشقانه است نثرش بیشتر توصیفی از طبیعت و هنرو کلا لطیفه 

جستجوی معنا خیلیی تلخه زندگی واقعی یک دکتر روانشناس هست ک از اتفاقا تلخ جنگ جهانی دوم جون سالم ب در میبره و همه خانوادشو از دست میده اما هیچ وقت خودشو نمیبازه و خیلیی طولانی عمر میکنه 

قلعه و قلندر هم عرفانی هست

گویا از کجا؟؟؟؟  هزینه ش مثل کتاب معمولیه؟؟

نه اینو گویاشو از تل گوش دادم رایگان بودم اگه تل داری آیدی بده کانالشو بفرستم برات 

ولی تو طاقچه و کتابراه هم کتابای گویای خوبی هست ولی پولیه