2777
2789
عنوان

🔻بورس🔻معرفی چند نماد کف کانال برا ورود

| مشاهده متن کامل بحث + 47595 بازدید | 3348 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام وقتتون بخیر آقای بورسی من هرمز دارم 20 درصد سود بودم الان شده 2 درصد

چند روزه همش منفیه

چطور میبینیدش

آیا ب اندازه ی فولاد مبارکه ارزشمند هست که نگه دارم یا وقتی سود ازش گرفتم رد کنم؟؟ 

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
شما میگید کم شده بیشتر که نشده تقسیم سود باشه .. چند روزی دیگه درست میشه اگه نشد با کارگزاری تماس بگ ...

سلام ببخشید من فردا میخام ونوین و شبریز بخرم البته کوتاه مدت میخام،بنظرتون خوبه،واگه میشه دوتا سهم خوب دبکه واسه کوتاه مدت بهم معرفی کنید،اگه میشه تاشب جوابمو بدیدصب میخام خرید بزنم،ممنون

سلام اقای بورسی 

نظرتون راجع به نماد ارزش چیه؟ 

ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که می‌گویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.    عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون می‌آیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.

سلام اقای بورسی،من فردا میخوام از بین،اینا(شتران،شبریز،صبا،فخوز)یکیو بخرم بنظرتون کدومشو بخرم؟؟؟؟؟

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم

سلام اقای بورسی من اونروز به پیشنهاد شما دارایکم خریدم تو سود دهیه اگه اینجوری بره بالا خیلی خوب میشه یادتون میکنم دعاتون میکنم. هفصد پول دارم خیلی دوست دارم شستا بخرم چه جوری سرخطی بزنم  نظرتون رو فولاد چطوره امتحانی خرید زدم ببینم چقد تعدا میده به هفصد تومن سیصد تا سهم داد . اما شستا به هفصد صد خورده ای سهم  ارزش کدوم بیشتره؟  کوتاه یا بلند مدت برام مهم نیس 

@اقای_بورسی    

ممنون#

ک زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 😊🌱

سلام اقای بورسی من نظرم به این بود یا فولاد یا شستا بخرم پیام گذاشتم شما منو راهنمایی کنید تا اینکه این پیام رو دیدم میشه نظرتون رو بدونم این پیام یعنی چی یعنی اینکه خگستر خوبه جای رشد داره؟

@اقای_بورسی  

ک زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 😊🌱

آقای بورسی چرا نمیاین😔😔

میگم خواهش میکنم منو راهنمایی کنید

وساپا امروز عرضه هم داشت

چیکارش کنم بفروشمش؟؟ میشه یه نگاهی بهش بندازین

هرمز و وسپه و اتکام هم هنوز منفی ان

کی صعودی میشن؟؟ 

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

سلام اقای بورسی. و بو علی و دماوند برای ورود چطورن؟

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز