2777
2789
عنوان

🔻بورس🔻معرفی چند نماد کف کانال برا ورود

| مشاهده متن کامل بحث + 47543 بازدید | 3348 پست
آره خریدم نه همینجوری خریدمش. بعدش پشیمون شدم ولی امیدوارم شنبه جبران کنه. 

انشاالله انشاالله 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

خگستر. صبا گوهران. دماوند. و بو علی.  نظرتون چیه؟ شنبه از هرکدوم یه تومن بخرم؟

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اقای بورسی شب بخیر من امروز به پیشنهاد شما دارا یکم گرفتم هفصد تومنی به قیمت 26 

سهم خوبیه اما شما گفتید سی رو رد کرد خواستی بفروش یعنی چهل پنجاه هم میرسه؟ یا سی اخرشه احساس میکنم خیلی دیر ورود کردم به این سهم 

ک زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 😊🌱

سلام شب بخیر...هروقت وقت داشتین جواب بدین..فقط لطفانظرتونوبگین..من اول برج سه تقریبا900واحدقرن خریدم باقیمت6هزارتومن حالاتقریباچهل روز گذشته هدفم روی 9تومن بودولی خیلی رشدنکردالان7200به نظرتون چکارکنم روچه قیمتی خروج کنم تا کجابالا میره؟وچه زمان طول میکشه؟

ببخشید صبا. خگستر. تجارت و خودرو و کهمدا هر کدوم دو تومن عالی هستن شنبه بخرم برای بلند مدت؟  لطف میکنید راهنمایی کنید چی بخرم؟ ممنون میشم چندتا سهم عالی بلند مدت بهم معرفی کنید. مثلا برای تا عید 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 
سیتا خوبه چون زیر مجموعه شستا هست بنیادی قوی داره اگه واسه بلند مدت میخوای سیتا اضاف کن خوبه میتونی ...

اقاسینا من ۸ میلیون پول دارم بنظرتون وغدیر و فخوز بخرم؟؟ خوبه ؟؟؟ لطفا جوابم بدین

سیتا خوبه چون زیر مجموعه شستا هست بنیادی قوی داره اگه واسه بلند مدت میخوای سیتا اضاف کن خوبه میتونی ...

یا اریا و سیتا بخرم ؟؟؟یا فخوز و ݝدیر؟؟بعد دووماه میخوام بفروشم

سلام وقتتون بخیر. من تو فکر شپنا# و حکشتی# هستم. به نظرتون چه زمانی برای ورود مناسبه و اصلاحشون کی هست؟ خریدشون تو چه دامنه قیمتی مناسبه؟

ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که می‌گویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.    عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون می‌آیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.
نظرتون و راجب مادیرا و غشهداب میگین؟

مادیرا نزولی حرکت میکنه حمایتی رو قیمت ۴۰۰۰ تومن داره و ۳۹۰۰ دیگه از این قیمت پایینتر نمیاد هدفش هم رو ۴۸۰۰ تا ۵۲۰۰ هستش میتونید پله ای ورود کنید اگه دلار ثابت نشه تحلیلها بهم میریزن و خیلی پایینتر میاد پس به نظرم شنبه یه پله ورود کنید اگه بازار خوب بود پله ای دوم ..غشهداب از وقتی رشد شارپی تموم شده دیگه اصلاح زمانی داشته و استراخت کرده اگه بازار هفته اینده اصلاحش تموم بشه رشد خوبی میکنه 

🔺️  بورس همیشه سود کردن و مثبت شدن نیست بعضی از روزهارمنفی هم داره 
لطفا در مورد آینده خزامیا هم یه تحلیلی بزنین...دیروز خریدمش فعلا ضرره. به نظرتون افشا اطلاعات چند در ...

خزامیا رو من به خیلی ها گفتم پرریسکه من باشم عمرا وارد این سهم نمیشم چون خیلی شارپ زده و چندین وقت فقط سود داده هر لحظه  احتمال اصلاحش هست با کاهش دلار منفی خورد نمیدونم مثبت بزنه اما نمودارهاش فعلا نزولی نشون میدن 

نظرتون راجع به ورود به شستا،اصلاح نداره؟

فعلا روندش صعودیه اگه واسه یکساله میخوای میتونی الانم ورود کنید ضرر نداره اما واسه میان مدتی میخوای میتونی صبر کنی تا اصلاح زد ورود کنی فعلا بسته شده اطلاعیه برگزاری مزایده گروه ب زده 

سلام ببخشید ،میشه نظرتون رو درباره شپنا،خساپا،فملی بگین

سه نماد بسته شدن نگاه نکردم ببینم علتش چیه و کی باز میشه 

شبتون بخیر.من خپارس۲۰۰درصد سودم میخاستم ببینم اگه بخام سودامو بفروشم و باهاشون خساپا ک قیمتش خیلی پا ...

خپارس خیلی رشد داشته از قیمت ۲۰۰ تا این قیمت رسیده بنظرم سود و شستا بگیرید خساپا هم فعلا رفته مجمع وقتی باز شد دو سه روز بعدش اگه منفی زد بخر اگه مثبت بود سرخطی بزن ..