2777
2789
عنوان

چرا بعضیا اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 58 پست
اگه به هیچکس مربوط نیست چرا اومدی تاپیک میزنی؟ 

اول بخون چی نوشتم بعد گفتم درس نیس هی میان اینجوری میگن دل بعضیا میشکنه

رابطه منو همسرم مثل چای شکر میمونه هر کی بخواد به هم بزنه ما بیشتر تو همدیگه حل میشیم عاشقتم عشقم 😙پسر که داشته باشی اگه همه دنیا دشمنت باشه پسرت پشتته پسر یعنی خار چشم بدخواهای مادر پسر یعنی غرور مادر❤
واقعا که اصلا نمیخوام چیزی بگم 

ازدواج کردی خوشبخت بشی دیگه جنجال نداره وقتی ی چیزیم اشتباه باشه همه جبهه میگیرن شما ب تصمیمت مطمئن باش.

فقط ی سوال دخترتو میزاری ۱۶ ازدواج کنه؟

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا که اصلا نمیخوام چیزی بگم 

خب چیزی نگو مگه مجبورت کردن چیزی بگی؟شما اومدی تاپیک زدی ماهم نظر دادیم ولی حتی حاضر نیستی نظرات مخالف رو بسنجی ببینی چی میگن فقط عین بچه ها هعی میگی من راضیم به خودم مربوطه

اگه با نظر من مخالفی ریپلای نکن چون حوصله ی بحث ندارم

اره بابا شما راس میگین 

رابطه منو همسرم مثل چای شکر میمونه هر کی بخواد به هم بزنه ما بیشتر تو همدیگه حل میشیم عاشقتم عشقم 😙پسر که داشته باشی اگه همه دنیا دشمنت باشه پسرت پشتته پسر یعنی خار چشم بدخواهای مادر پسر یعنی غرور مادر❤
اول بخون چی نوشتم بعد گفتم درس نیس هی میان اینجوری میگن دل بعضیا میشکنه

دل شکستن نداره خب کار درستی نیست و اکثرا مخالفن شماهم باید نظرات رو بپذیری 

اگه با نظر من مخالفی ریپلای نکن چون حوصله ی بحث ندارم

لطفا یکی گزارش بزنه نمیخوام اعصابمو خورد کنم سر این چیزا 

دل شکستن نداره خب کار درستی نیست و اکثرا مخالفن شماهم باید نظرات رو بپذیری 

عزیزم خواهش میکنم گزارش بزن میبینم اعصابم خراب میشه

قفل کن.تو طاقت نظر مخالفو نداری نمیدونم چرا فک کردی پخته ای 

باارزوی بهترینا برا تو و همسرت

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.

چرا عصبی میشی عزیزم

زمانی میتونی بیای بگی من راضیم که ۲۵ یا ۳۰ سالت باشه

الان که یکی دوسال از اردواجت میگذره خب مشخصه که باید راضی باشی

ایشالا خوشبخت باشی

هر کسی هم چیزی گفت به خاطره خودت و همسنات گفت.کسی دشمنی نداره باهات

🍁
عزیزم خواهش میکنم گزارش بزن میبینم اعصابم خراب میشه

اعصابتون رو قوی کنین

شما یک مادر 16ساله ی پخته هستید

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

نینی-یار# لطفا تاپیکمو بترکون اینا متوجه حرف من نشدن هی دارن مسخره میکنن🙏🙏🙏🙏

نینی-یار# لطفا تاپیکمو بترکون اینا متوجه حرف من نشدن هی دارن مسخره میکنن🙏🙏🙏🙏

ببین از دلایل مخالفت ما همینه شما الان حتی توانایی تحمل نظر مخالف و نداری

بلد نیستی بدون احساساتی شدن بحث و تبادل نظر کنی و از نظرت دفاع کنی با دلایل منطقی

خب اینا نشونه عدم بلوغ تنها دلیلی ک میاری اینه ک میگی من خوشبختم که خداروشکر ولی این نشد دلیل

خودتم میدونی یه جای کار اشکال داره ،واسه همین نمیخوای نظر مخالف و بشنوی

به هرحال اگه تو سن پایین ازدواج کردی دیگ تموم شده همه چی و نمئشه زمان و برگردوند فقط میتونم واست دعای خیر کنم که خوشبخت بشی 

ؤلی دیگه از این قضیه دفاع نکن چون ازدواج تؤ سن پایین حتی اگه ب خوشبختی بیانجامه سلب مسیولیت از خانواده دختر هس و  جامعه که فقط میخوان زودتر ازدواج کنه تا مسیولیت کمتری دربرابرش داشته باشن