2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش اصلا.دکتر گفت جذب میشه.منم جنینم داره هنوز سونو نداده.چندتاست واسه شما و اندازشون؟

بخدا از دیشب فکر نکنم تاپیکی بوده ک نخونده باشم 😭

همشونم جذب شدن فکر کنم. ولی حتی یه مورد ندیدم که مثل من باشه و این خیییلی بهمم ریخته.....

من ۲ تا دارم. یه ۱۴ میل یه طرف. یه ۱۵ یه طرف😭😭😭😭

شما چی

مجنونِ حسینم ، شیدای ابالفضل...
بخدا از دیشب فکر نکنم تاپیکی بوده ک نخونده باشم 😭 همشونم جذب شدن فکر کنم. ولی حتی یه مورد ندیدم که ...

پس همه رو نخوندی😁اتفاقا یکی بود دو طرفه اندازشم بالای یک سانت بود جفتش رفت سونو و اومد گفت جذب شده.اصلا نگران نباش.تازه مال من ۳ تاست دوطرفه زیر ۱۰ میل

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍
پس همه رو نخوندی😁اتفاقا یکی بود دو طرفه اندازشم بالای یک سانت بود جفتش رفت سونو و اومد گفت جذب شده. ...

جدی؟ ندیدم... فقط یه مورد بود که ۲ تا داشت یکیش بالای ۱۰ بود فک کنم ۱۳ ۱۴. من دوتاش بالا

خدا خیییییرت بده الهیییییی. واااقعا واااقعا اروم شدم

ان شاالله برای شمام چیزی نیست گلم. اصلا نترس مخصوصا ک زیر ۱۰ میله. من اگه زیر ۱۰ بود انقدر خودمو نمیباختم

جدی؟ ندیدم... فقط یه مورد بود که ۲ تا داشت یکیش بالای ۱۰ بود فک کنم ۱۳ ۱۴. من دوتاش بالا خدا خییییی ...

آره خودم دیدم.ببین اگه تو سونوی غربالگریت به جز این مورد بقیه خوب بود اصلا نگران نباش اندازشم مهم نیست تو هفته های بالاتر جذب میشه 

پس خیالت راحت جذب میشه.الان چند هفته ای؟کی سونو داری؟

ممنون با دعای خوبت همین میشه ان شاالله 

طبق سونوی انومالی ۱۹ و ۶ روز. فعلا دکتر سونو ننوشت تا چکاب بعدی

ممنون با دعای خوبت همین میشه ان شاالله  طبق سونوی انومالی ۱۹ و ۶ روز. فعلا دکتر سونو ننوشت تا ...

خبرشو بیا بده.انشاالله خوش خبر باشی😍