2777
2789

دکتر خدیجه ظریفی تو پیجش گفت نمیگیره زیاد ولی از هیچی خیلییییی بهتره

چون ماسک جراحی ب صرفه نیس

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گفت پارچه ای انتشار ویروس و پرتاب و برخورد رو کم میکنه

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

هر بار یه چیز میگن.یه بار میگن حتی روسری هم جلوشو میگیره.

دکتر مردانی میگفت ویروسش بزرگه حتی نازکترین پارچه هم جلوشو میگیره.

حالا تمام ملت ماسک دوختن میگن جلوشو نمیگیره.منم شنیدم آره

میگیره فقط اگر پارچه ای هست حداقل سه لایه باشه

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
عزیزم این همه شبکه خبر و دکتر مردانی میگن هر نوع ماسکی جلوی ویروس رو میگیره نیاز به ماسک های گرون و ...

اینا همونایی هستن ک روزای اول ک قحطی ماسک اومده بود میگفتن لازم نیس همه ی افراد ماسک بزنن

و چون دستکش زیاد بود فقط میگفتن دستکش بپوشید دستاتونو بشورید 

تمام ایران شروع کردن ماسک دوختن  و تولید ش چندین برابر شد انبارا پر شدن 

یهو ورق برگشت تبلیغات گسترده برای استفاده از ماسک شروع شد  

مگه چنده ماسک جراحی؟ من نخریدم بما از شرکت دادن

ببین ماسک جراحی شه لایه نه 

همون ساده هاش دونه دو تومن من گرفتم گفت چون زود ب زود باید عوض بشه یعنی اگه سرفه کنی خیس شه باید پرت کنی دور

ممکنه کسی سختش باشه برا همین

پارچه ایم خوبه

استارتر نانو دونه ای ۷ تومنه بگیر قابل شست شو خنکم هس

اینا همونایی هستن ک روزای اول ک قحطی ماسک اومده بود میگفتن لازم نیس همه ی افراد ماسک بزنن و چون دست ...

الانم میگن n95 نزنید چون کمه میخان برا کادر درمان باشه وگرنه خوبه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز