2777
2789
عنوان

خواستگاری

177 بازدید | 11 پست

بچه ها برا دوستم خواستگار قراره بیاد در واقع مامان پسره فرار بیاد بیننتش استرس داره نمیدونه چی بپرسه 

کمک کنید فقط مامان پسره هست 

البته

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول میخواند ببینند چه شکلیه. چه مدلیه دوستم 

وا😕 چ چیزا میشنوم اینجا 

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

وا مگه مورد پسند مادره باید باشه دوستت زبون نداره بگه پسره هم بیاد چون باید همو ببینن

بابا بجا اینا یه چندتا سوال بگید دوستم بپرسه سکته کرد دختر 

وا😕 چ چیزا میشنوم اینجا 

میشه بگی چی بپرسه دوستم 

منم این مدلی خواستگاری رو دوست ندارم ولی خب الان پیش اومده سوال بگید 

بابا بجا اینا یه چندتا سوال بگید دوستم بپرسه سکته کرد دختر 

خب الان ۰ حرفی داره با مادرش بگه من باید پسرتون رو ببینم تا ندیدم نمیتونم نظرمو بگم بلاخره ما قراره زندگی کنیم باید حرف بزنیم ببینم دیدگاهمون نزدیکه ب درد ازدواج میخوریم یا ن

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

چ کنیم اینو هی میفرستی اینطرف اون طرف

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا