2777
2789
عنوان

واااای بچه ها گوشی شوهرموووو دزدیدن 😳😱

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایفون ۱۱

یا خدا

الان باید خودتونو بکشین  

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت
تاپیک# _ مصنوعی

😂😂🙌🏽

ایفون ۱۱ خالی الان ۳۳ تومن شده

پرو الان شده ۵۵ 

بد همسر ایشون ۲۵ گرفته

درحالی که با نرخ اولیه ۹۰۰ دلار عرضه شده پرو مکس ک ب عبارتی ۲۸ میلیون پایه قیمت اون دورانی ک گرون نبود

ولی خب همسر ایشون۲۵ تومن گرف

من اگر نیکم و گر بد ؛ تو برو خود را باش !
ایفون ۱۱

😧

فقط من موندم چجوری زده 

مسافر سوار کرده بوده یا تو تاکسی؟

من همیشه  گوشیمو دو دستی میچسبم😂 عمرا بتونن از من کش برن 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

😂😂🙌🏽 ایفون ۱۱ خالی الان ۳۳ تومن شده پرو الان شده ۵۵  بد همسر ایشون ۲۵ گرفته درحالی ک ...

بابا خب شاید دست دوم گرفته

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت
😧 فقط من موندم چجوری زده  مسافر سوار کرده بوده یا تو تاکسی؟ من همیشه  گوشیمو دو دست ...

نه بابا ماشین خودش 

پنچره پایین بود 

منتظر دوستش

دختر پاییزیِ مادر🍂🍁بيا و زندگی مامان زمستونیت ⛄️رو بهاری کن ♭😍😍🥰 ..
😂😂🙌🏽 ایفون ۱۱ خالی الان ۳۳ تومن شده پرو الان شده ۵۵  بد همسر ایشون ۲۵ گرفته درحالی ک ...

عزیزم ?

😂

اوکی من دروغ میگم باشه 

الان ک دزدیدنش. حسودی چرا ؟

مگه کارتن نداره؟خب برید شکایت کنید. تا سیم کارت بندازن روش روشنش کنن سریع ردیابی میشن

شکایت کرده 

از دبی گرف  به دلار

بابا خب برین شکایت کنین

میدونی چقد گرونه الان

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز