2777
2789
چون پارسال بعدبودشرایط امسال بدتر سال بعدوخدامیدونه😣

منم خیلی وقتا میشینم به این‌چیزا فکر میکنم...شرایط بد شده واقعا...ما تلاشمونو میکنیم خدا هم‌بزرگه حتما کمکمون میکنه‌.نباید ناامید بشیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی یه طرفس رابطتون؟

آره دیگه من تا زنگ نزنم نمیزنگه اس نمیده تا من نگم قرار نمیزاره الان دوهفته س ندیدمش چون از طرف من درخواستی نبوده میدونمم اگه بگم بهانه میاره یا مثلا امروز اس دادم جواب نداده زنگ زدم خاموش بوده اصلا کلافه کرده

آره دیگه من تا زنگ نزنم نمیزنگه اس نمیده تا من نگم قرار نمیزاره الان دوهفته س ندیدمش چون از طرف من د ...

الان‌بودنت تو این‌رابطه فقط داره اذیتت میکنه😥بهتر نیست یه بار بهش بگین که این شرایط داره اذیتتون میکنه و اگه باز ادامه داد تمومش کنید؟در واقع اینجوری بهش یه فرصت میدین.شایدم واقعا قصدی نداره و خودش متوجه نیست داره اذیت میشین.اینجوری اگه بهش بگین و بخواد رابطه روبهتر کنه حتما تلاشش رو میکنه که اوضاع رو درست کنه

الان‌بودنت تو این‌رابطه فقط داره اذیتت میکنه😥بهتر نیست یه بار بهش بگین که این شرایط داره اذیتتون می ...

بارها گفتم بهش اما اولش خوب شده و دوباره برگشته به حالت قبل، میخواستم بهش بگم اما از بس گفتم خودم از رو رفتم دیگه، اما بازم میگم برای اخرین بار البته اگه فرصت پیش بیاد فردل زنگش میزنم اگه جواب داد حرفمو میزنم 

انشالله هرچی که خیره همون بشه🙏

ولی اصلا دلم نمیخواد بهش بگم حس میکنم هیچی نگم بهتره همینطوری به این فاصله ادامه بدم تا به نبودنش عادت کنم، میگم چرا ازش توجه بخوام چرا نشونش بدم وابسته محبتشم، مطمئنا اون کم میاره و زنگ میزنه بالاخره یا اس میده ولی من جواب ندم اینجوری متوجه میشه این منم دارم بی توجهی میکنم نه اون، اخه هرکاری تابحال کردم هرچی گفتم فایده ای نداشته، خودمم نمیدونم به چی وابسته ام اون که اصلا محلم نمیده نه محبتی هست نه تفریحی حتی میدونه مشکلی دارم خودشو میکشه کنار درحد حرف زدن آرومم نمیکنه خب چرا من موندم تو این رابطه

ولی اصلا دلم نمیخواد بهش بگم حس میکنم هیچی نگم بهتره همینطوری به این فاصله ادامه بدم تا به نبودنش عا ...

یه وقتا آدم دلبسته تصوراتش از اون‌آدم میشه نه اون آدم واقعی...حس میکنم تو ذهنت از این آدم یه آدم دیگه ساختی که خیلی بهتره...تو دلبسته تصوراتت نسبت به اون آدم شدی نه خود واقعیش.البته این نظر شخصی منه ها اصلا تخصص خاصی ندارم 

هیچوقت ازدواج نمیکردین؟چرا؟؟؟

نمیدونم ...ولی دوست داشتم همیشه وقتم برای خودم باشه و یه زن آزاد باشم ولی الان شوهرم نمیزاره تا سر کوچه برم همش میشورم میپزم میشورم 

خسته شدم ولی چاره نیست 

باید تحمل کنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز