2789
عنوان

چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 18 پست
عزیزم مگه نقل و نباته اینهمه قرص چه خبره؟ارزش نداره بابا اینهمه دارو بخوری برا هیچی ترست بدتر از خود ...

تست کرونا اصلی رو اون موقع ها نیومده بود تو شهرمون.ولی رفتم مرکز استان سی تی انجام دادم چیزی نبود.الان ۳ماهه از مریضیم میگذره

برو گل بابونه. بگیر بریز تو قوری استیل آب جوش بریز توش بعد بزار روی شعله کم یه 10  دقیقه بجوشه روزی یک لیوان صبح بخور یه لیوان شب اگه خوب نشدی هرچی خواستی بگو در مورد خواص گل بابونه سرچ کن تو گوگل از همین امروز شروع کن به خوردن اینقدر آروم و بی خیال میشی که خدا میدونه میدونه انشالله خوب شدی برای سلامتی مادر پدرم دعا کن فقط معجزه نیست به یک بار خوردن خوب بشی حداقل 3 روز استفاده کن نتیجه عالی شو میبینی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو گل بابونه. بگیر بریز تو قوری استیل آب جوش بریز توش بعد بزار روی شعله کم یه 10  دقیقه بجوشه ...

دمنوش بابونه خوردم ولی گل بابونه نه.امتحان میکنم.ان شالله خوب شم.ممنون از راهنماییت