2777
2789
عنوان

کرونا😷

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو بخدا 😢خیلی نگرانشم 

پاشو اسفند دود کن...نره تو ریه بچت دود هااا

تمام دسته درا و دستگیده ها و اون لیوانش رو ضد عفونی کن فعلا...بشین یه دعا توسل بخون...انشالله هیچیی نیست ولی اگه اومد و گفت دکتر گفته کرونا نیست بازم رعایت کنید

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!!
بگو بخدا 😢خیلی نگرانشم 

بخدا قسم راست میگم عزیزم فقط یه تست بده من خودم خیلی حالم بد بود درد بدن کنر سر دیگه بی اشتهایی  تب لرز همه داشتم ولی رفتم دکتر گفت کرونا نیست و بعد سه روز خوب شدم

منم علائم سرما خوردگی دارم. دیشب تب داشتم ولی یه بارم لرز کردم. ای خدا من حاملم و از ترس کرونا هیچ جا نمیرم. دیشب فقط ۳ ساعت خوابیدم. گلوم انگار داره چرک میکنه. خدا کنه سرماخوردگی باشه😑😑😐

وای جدی میگی 😭😭نکنه ماهم گرفته باشیم ازش

عزیزم نگران نباش خیلیا با شرایط بدتر خوب شدن

سه روز پیش تست مادرشوهرم و برادرشوهرم مثبت شد مادرشوهرم بنده خدا سرطان داره ولی حالش از برادرشوهرم که جوون و سالم بهتره بنده خدا برادرشوهرم خیلی حالش خرابه.

ماهم که موندیم تو خونه قرنطینه هستیم چون پنجشنبه هفته پیش کنارشون بودیم توکل به خدا ببینیم چی مشه تا هفته بعد

منم علائم سرما خوردگی دارم. دیشب تب داشتم ولی یه بارم لرز کردم. ای خدا من حاملم و از ترس کرونا هیچ ج ...

نترس عزیزم من چند روز تب و لرز داشتم الان خوبم من از استرس اینجور شدم شاید مثل من از استرس هست

بچه ها شما هم شنیدین گلاب ضد کروناست؟

ضد کرونا نیست آرام بخش و برای ریه خوبه.

عرق گیاه زوفا هم خوبه برای ریه و سرما خوردگی عالیه عطاری ها دارن. میتونید هم دم کنید هم عرقشو بگیرید.

عناب دم کردشو.

شربت گلاب و عسل.

دم کرده چایی سفید با نبات.

دم کرده چایی با زنجبیل و نبات.

دم کرده بابونه.

دم کرده آویشن و پونه کوهی با عسل.

لیمو ترش تازه با عسل.

دم کرده گیاه زوفا.

آجیل خام.

سردیجات کلا ممنوع.

آش و سوپ زیاد.

دم کرده به با عناب و دارچین.

همه اینا خوبه برای کرونا من خودم نمیدونم مبتلا شدم یا نه چون پنجشنبه پیش با دو نفر کرونایی بودم که نمیدونستم مریض هستن اونا تستشون مثبت شده دکتر بهشون گفته اینارو بخورن. منم تو خونه هم خودم و شوهرم میخوریم و قرنطینه هستیم