2789
عنوان

💌نمازشب💌

| مشاهده متن کامل بحث + 2904 بازدید | 441 پست
زبون عربی خیلی دوس دارم اخه باحاله😌😌😌مال کدوم شهری شما بگو بعدش پاکش کن🙄🙄🙄🙄

ااا من چون اینجا زندگی میکنم ۵۰ درصد حرفاشون میفهمم هم لر هم عرب 

ولی فارسم

رامهرمزم

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
ااا من چون اینجا زندگی میکنم ۵۰ درصد حرفاشون میفهمم هم لر هم عرب  ولی فارسم

چ باحال😍😍😍خوشبحالت😌😌😌خیلی خوبه ادم چندتا زبون یاد داشته باشه ها تقویتشون کن کلی حال میده😍خوشحالم از اشناییت عزیز جان

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چ باحال😍😍😍خوشبحالت😌😌😌خیلی خوبه ادم چندتا زبون یاد داشته باشه ها تقویتشون کن کلی حال میده😍خوشح ...

عزیزی من خوشحالم💖💖💖

تو چی زبونی بلدی لهجه داره کرمانی

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
اره😆😆😆😆همین دیگه فارسی یکم ته لهجه کرمونی🙄🙄🙄🙄متولد ۷۶ ای؟؟

اوهم

مثلن به دوست دارم چی میگی🤔

دوستت دارم میگیم دیگه .اخه خیلی نزدیک ب فارسیه معمولیه فقط یکم گویشا فرق داره اونم مال ما زیاد نیس م ...

اهان چ جالب فکر کردم فرق میکنه🤔

نه بابا.تو فیلم بچه مهندس دو رو دیدی؟ ی مدت جوادی میرفت پیش یکی تراشکاری.صاحب کاره کرمونی بود.تازه ...

ن توجه نکردم

🤔

سلام دوستان آماده ای واسه نماز شب @gh73     @آنخماهو_وشرکا     @راپانزل ...

سلام عزیزم

ان شاء الله حاجت روایی همه ی شما عزیزان

ممنون که یاداوری کردید🌹❤

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر.تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاش این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل گرام zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله عضوم.خیرخواهتونم.خدایا

سلام عزیزم ان شاء الله حاجت روایی همه ی شما عزیزان ممنون که یاداوری کردید🌹❤

خواهش میکنم ایشاالله حاجت روایی شماهم

قبول باشه🌹🌹🌹

قبول باشه از همه دوستان 

دعاگوی همتون بودم

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
قبول باشه از همه دوستان  دعاگوی همتون بودم

قبول حق

سرقنوت یادت کردم🌹

قبول حق سرقنوت یادت کردم🌹

لطف کردی گلم 😍

ممنونم عزیزم

منم دعات کردم

فقط یه سوال اون ۴۰ نفری که تو قنوت وتر باید دعا کنیم رو چجوری یادت میمونه؟لیست نوشتی؟

آخه من حضور ذهن ندارم ۴۰ بار میگم اللهم اغفر للمومنین و المومنات و المسلمین و المسلمات😉😐

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
لطف کردی گلم 😍 ممنونم عزیزم منم دعات کردم فقط یه سوال اون ۴۰ نفری که تو قنوت وتر باید دعا کنیم ر ...

گلم همین تو درست میگی هم من میگم دل بخواهیه

من مثلن پدر ومادرم ،فامیل،شهدا،خواهر،برادر ،رفتگان اسم میبرم نوشتن نمیخواد همین که فکر میکنی میان تو ذهنت