2789
عنوان

💌نمازشب💌

| مشاهده متن کامل بحث + 2904 بازدید | 441 پست
دوستان واسه شوهر منم دعا کنید زود خوب بشه اسمش شاهینه منم امشب میخوام نماز شب بخونم ولی متوجه نشدم چ ...

بیبین گلم اصلا پیچیده نیست فوقش ۲۵دقیقه میشه

۴ بار مثل نماز صبح دورکعتی میخونی اما به نیت نماز شب قربت الله

بعد ۲رکعت نمازبه نیت شفع که رکعت اولش بعد حمد وتوحیدسوره قل اعوذ برب الناس... میخونی بعد رکعت دوم بعد حمدوتوحید سوره قل اعوذ برب الفلق... میخونی

۱بار رکعت به نیت وتر بعد حمد ۳ توحید و۱بارقل برب الناس.. ۱بار قل برب الفلق بعد قنوت واسه ۴۰ مومن که میشناسی اغفر الله الذبوب میگی میتونی شهدا هم بگی  بعد۱۰۰ استغفرالله بگی و۳۰۰ مرتبه العفو اینا مستحبن اگه میخوای بگو اگه نخوای هم نگو ولی اگه بگی خیلی خوب حال خودت حال دلت خوب میشه

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بیبین گلم اصلا پیچیده نیست فوقش ۲۵دقیقه میشه ۴ بار مثل نماز صبح دورکعتی میخونی اما به نیت نماز شب ق ...

پاراگراف آخرو متوجه نمیشم اونجا که نوشتید ۱ بار رکعت به نیت وتر...

پاراگراف آخرو متوجه نمیشم اونجا که نوشتید ۱ بار رکعت به نیت وتر...

یعنی فقط۱ رکعت بنت وتر قربه الله میگی بعدش حمد و۳ بارتوحید یبارالفلق یبار الناس میخونی بعد قنوت میکنی تو قنوت واسه ۴۰ نفر طلب مغفرت میکنی و۷۰ مرتبه استغفرالله میگی ۳۰۰ مرتبه الفعو بعدش رکوع وسجده ... عزیزم تو که بارداری میتونی رکعت وتر نشسته بخونی که خسته نشی

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
عزیزم باید حتما اسم ببریم تو قنوت؟من چهل بار اللهم الغفر المومنین و المومنات میگم.

ن  اشکال نداره🌹

امشب باما میخونی دوستم؟

ممنونم عزیزم میخوام از امشب بخونم اگه خدا بخواد

مطمعن باش خدا صدات کرد که این تاپیک خوندی 

همه از آرامش نماز شب میگین تازه فضیلت زیادی داره یه دقیقه سرچ کن بیبین چی هستن

من ۵ دقیقه مونده به ۱ صدات میکنم

عزیزم متاسفانه ساعت یک نمیتونم دوازده میتونم بخونم.اشکالی نداره

بخون عزیزم مشکلی نیست

مهم نیته

محتاجم به دعا

سلام دوستان آماده ای واسه نماز شب

@gh73  

@آنخماهو_وشرکا  

@راپانزل۷۴  

@adorable‍ 

@mohadese1379  

التماس دعا🌹☘💖

بچه هاموافقید توواتساپ‌گروه بزنیم  براهمین تایم نمازشب که میایم اعلام میکنیم  اونجاباشیم ...

من وات ندارم گلم همینجا خوبه 

راستی مخواستم تگ کنم نمیشد گلم🌹