2777
2789

من هرچی دعا و چله بوده خوندم هیچ جوابی نداده دیگه خسته شدم😔

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

دعای معتبر پیدا کردید؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن متاسفانه . شما میدونید چیه؟

سوره احزاب و طه شنیدم خوبه.‌ دقیق نمیدونم چطوریه بخونی یا بنویسی. یه سرچ‌کن تو نی نی سایت میاد.‌

سوره یاسین هم به نیت ازدواج خوب هدیه کنید به خانم فاطمه زهرا دارم انجام میدم.

اینم هست هنوز انجام ندادم.

همسرخوب:

«رَبّنا هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَ ذُرِّیّاتِنا قُرّهَ أَعْیُنٍ وَ اجْعَلْنا لِلْمُتّقینَ إِمامًا

از 110 مرتبه تا 1000 مرتبه

هر روز تا روزی که ان شاء الله ازدواج کنید.

و مطمئن باشید از ازدواجتون راضی خواهید بود. ان شاء الله👇

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
نماز حضرت فاطمه هست  و حرزهای اماما سرچ کن نماز باطل السحر

منظورتون همون نماز دو رکعتی هدیه به خانم فاطمه زهرا س هست.‌که چهارده شب خونده بشه؟

سوره احزاب و طه شنیدم خوبه.‌ دقیق نمیدونم چطوریه بخونی یا بنویسی. یه سرچ‌کن تو نی نی سایت میاد.‌ سو ...

خیلی ممنون عزیز

هر کدوم از اینا رو مدتها خوندم ولی  

خیلی محتاج دعاتونم

خیلی ممنون عزیز هر کدوم از اینا رو مدتها خوندم ولی     خیلی محتاج دعاتونم

اگر سختت نیست سوره بقره هر روز بخون.‌برا همه چی خوبه. کالا

چشم دعا گوهستم. ان شاءالله یه ازدواج عالی داشته باشید. آمین

چی بگم. من هم مثل شما هستم. وقتی خدا نخواد هیچ‌اتفاقی نمی افته.

باید خدا بخواد خدا ممنونم الهی خوشبخت باشید

ان شاءالله شما هم خوشبخت و عاقبت بخیر باشید.

تو نت سرچ کنید میاره صد مرتبه توحید و قدر خونده میشه

متشکرم

الهی آمین

عزیزم این دعاها همه برای هممون اثر گذاره ولی بخاطر اینکه ما غرق گناهیم اجابتمون ازمون دور میشه یا به تاخیر میفته اما یه چهله هست خیلی کارگشاست اگه واقعا میخوای نتیجه قطعی بگیری چله زیارت عاشورا به روش حق شناس رو انجام بده بی برو برگرد خواستتو میگیری فقط یسری شرایط داره باید توی دوره چهله رعایت کنی حتما