2777
2789
والله من که میگم‌ شوهر دردسره پولاتو جمع کن برو گردش سفر عشق و حال😊

تنهایی خیلی سخته  دارم به سی سالگی نزدیک میشم

دلم میخواد شوهر و بچه داشته باشم تا چندسالگی میتونم تنها بمونم 

اگه روزی خدای نکرده پدرو مادرم نباشن چیکار کنم

مادرم حتی اجازه نمیده بیاد خواستگاری  حتی حاضر نیست یه بار ببیندش بهونه های الکی میاره، با ...

بشین باهاش منطقی حرف بزن.بگو دلت میخواد ی بار دیگه دخترت زندگیش نابود بشه،وقتی من دلم جای دیگست وقتی انتخابمو کردم...تو باید ب نظرم احترام بذاری مامان جان...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تقریبا یک ساله با این آقا که مدنظرمه دوستم و از همه لحاظ بررسیش کردم، به مادرم میگم که رضایت بده ولی ...

اگه به نظرات مادرت تو ازدواجت توجه کنی مطمئن باش چون باب میلت نیست باز خدانکرده شکست میخوری سعی کن اگه ازش مطمئنی هر جوری شده مادرتو راضی کنی

بشین باهاش منطقی حرف بزن.بگو دلت میخواد ی بار دیگه دخترت زندگیش نابود بشه،وقتی من دلم جای دیگست وقتی ...

باور میکنی همه ی اینا رو بهش گفتم ولی تاثیر نداره

شوهر سابقم رو به اصرار مادرم انتخاب کردم و هرگز نتونستم دوستش داشته باشم و باهاش کنار بیام.

به مامانم میگم اگه کسی نظراتش به تو نزدیکه دلیل نمیشه به منم نزدیک باشه ولی زیربار نمیره

میگه من بمیرمم نباید با این پسره ازدواج کنی

حتی یک بار هم حاضر نیست ببیندش 

به خاطر پسر دوستش اینجوری میکنه

به مادرم میگم من یه بار طلاق گرفتم  زندگی منو دوباره نسوزون

ولی قبول نمیکنه  اخیرا فقط سکوت میکنه

اگه به نظرات مادرت تو ازدواجت توجه کنی مطمئن باش چون باب میلت نیست باز خدانکرده شکست میخوری سعی کن ا ...

من و مادرم همیشه خیلی اختلاف فکری داشتیم 

متاسفانه تو ازدواج قبلیم با نظرات مادرم پیش رفتم و شکست خوردم

الان دیگه نمیتونم دوباره شکست رو تحمل کنم، نهایتش اینه که اصلا ازدواج نکنم دیگه

باور میکنی همه ی اینا رو بهش گفتم ولی تاثیر نداره شوهر سابقم رو به اصرار مادرم انتخاب کردم و هرگز ن ...

وا هی بهش بگو بگو بگو انقدرررر براش دلیل بیار ناراحتی کن تا قبول کنه.بهش بگو من این آقا رو دوستدارم،از خوبیاش برا مادرت بگو....بگو آیندمو باهاش روشن میبینم.اگه با پدرت راحت هستی برا اون بگو....

بگو حرف آخرم این.یا این آقا یا هیچکس دیگه‌ای.

بگو انتخابمو کردم.محکم باش.زندگی تو نباید کسی دیگه انتخاب کنه چی‌بشه چی‌نشه...

من و مادرم همیشه خیلی اختلاف فکری داشتیم  متاسفانه تو ازدواج قبلیم با نظرات مادرم پیش رفتم و ش ...

نه عزیزم اشتباه نکن چرا ازدواج نکنی بخدا خواستم بگم شاید سری اول هم با نظرات مادرت جلو رفتی که شکست خوردی گفتم بهت بر میخوره نه عشقم ازدواج کن مادرتو یا ببر پیش مشاور یا از یه بزرگتر مثل پدرت یا مادربزرگت برای راضی کردنش استفاده کن یا به مادرت بگو پسر رو زیر نظر بگیره وقتی مطمئن شد خوبه رضایت بده ولی منصرف نشو از ازدواجت نهایتا راضی نشد بدون رضایت مادرت ازدواج کن دیگه عقلت میرسه دختر ۱۴ ۱۵ ساله نیستی همیشه هم مادر پدرا درست نمیگن ممکن اونا هم اشتباه کنن