خانه_سیاه_است مدیر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 1329 عنوان ختم قران | مشاهده متن کامل بحث + 78 بازدید | 18 پست دوستان ختم قران داریم برای یکی از دوستانم که تازه فوت شده 😔کسی دوست داره شرکت کنه تا ثوابش به دوستم برسهاز جز ۳ تا ۱۵و از ۱۷ تا ۲۶موندهممنونم ازتون دنیا زشتی کم ندارد، زشتیهای دنیا بیشتر بود، اگر آدمی بر آنها دیده بسته بود. امّا آدمی چارهساز است. 1399/04/18 | 19:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لق عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 1915 عزیزم جز ۱۳ رو هم من میخونم اگر میدونستید آدما به عوضشدنِ دمای چایی و قهوهشون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحهدار شدهی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتونرو به کسی نمیگفتید
خانه_سیاه_است مدیر استارتر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 1329 عزیزم جز ۱۳ رو هم من میخونم دستت درد نکنه عزیزماسمش پگاهه 😭انشاالله جبران کنم دنیا زشتی کم ندارد، زشتیهای دنیا بیشتر بود، اگر آدمی بر آنها دیده بسته بود. امّا آدمی چارهساز است.
لق عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 1915 دستت درد نکنه عزیزم اسمش پگاهه 😭 انشاالله جبران کنم انشالله تو ارامش باشن♥️ اگر میدونستید آدما به عوضشدنِ دمای چایی و قهوهشون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحهدار شدهی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتونرو به کسی نمیگفتید
خانه_سیاه_است مدیر استارتر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 1329 انشالله تو ارامش باشن♥️ انشاالله دنیا زشتی کم ندارد، زشتیهای دنیا بیشتر بود، اگر آدمی بر آنها دیده بسته بود. امّا آدمی چارهساز است.