2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 26 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز کنکور ندادم ماه دیگس ولی انگیزم کلا از بین رفته

چرا. الان خیلی وقت خوبیه. اتفاقا چیزیه ک‌الان نیاز داری. من دنبال همین بودم. دانشگاه ک خیلی خوبه و حرفی توش نیس. دنیای جدید و اینده و..

الانم‌ب خاطر شرایط قبولی راحت تره. بیا یه قولی ب خودت بده. یه ماه بشین درس بخون. بعد این ماه بشین غصه بخور. جدی میگما. غصه اومد سراغت موکولش کن ب فردای کنکور. فعلا الان فقط کنکور

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
علت اصلیش چیه من بچه نداشتن داره منزویم میکنه حالم خرابه

واسه امضات صلوات فرستادم ایشالا به زودی مامان میشی عزیزم 

چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل ازآن حیران بماند
چرا. الان خیلی وقت خوبیه. اتفاقا چیزیه ک‌الان نیاز داری. من دنبال همین بودم. دانشگاه ک خیلی خوبه و ح ...

اخه هدف من یه رشته دم دستی نیس هدف من پزشکی بود که با یه ماه محاله

اخه هدف من یه رشته دم دستی نیس هدف من پزشکی بود که با یه ماه محاله

همونه الان ناامیدی. ببین شرایط امسال فرق داره. کلاسای کنکورا تعطیل شد.‌ب خاطر تلفات پزشکامون و پرستارامون پدرمادرا دودل سدن. نگران نباش. خدام فقط ب حرکت تو نگا نمیکنه. ب شرایطتت هم نگا میکنه. ب تلاشت واسه حبران نگا میکنه. خیلی چیزا مهمه. بعد الان بخون ک تلاشت دم اخر کرده باشی. فایده ش اینه ک کنکو امسالت دستت میادک باچقدتلاش کجای جدولی. سال بعد حتما قبولی

اصن ببین ادمش هستی یه ماه بشینی پای درس؟ اگه نشستی امیدوار شو ک یه سال هم‌میتونی و سال بعد پزشکی رو شاخته. اگه نتونی، باید یه حور دیگه تصمیم بگیری. همت کن ب خودت ثابت کن ک میتونی

عزیزم الان کنکورت مطرح نیس. باید سرت ب درس گرم شه و از خودت یه تحرک ببینی ک اعتناد ب تفس بگیری. ک حس خوب بگیری. این فرایتد خیلی مهمه. ببین چ‌حوری جلوی افسردکی میگیره

ادمی ک‌کاری انحام‌میده هرچقدر کم و هرجقدر بی نتیجه حس خوب میگیره. حرکت ب سمت هدف خودش انگیزه میده.‌

ببینم چ میکنیا. خانم دکتر😉دیر و زود داره سوخت و سوز نداره.‌شایدم اصلا در این مسیر فهمیدی علایق دیگه هم داری. چ میدونم فیزیوتراپی. راددیولوژی و... فعلا قراره خانم دکتر بشی😊

ببینم چ میکنیا. خانم دکتر😉دیر و زود داره سوخت و سوز نداره.‌شایدم اصلا در این مسیر فهمیدی علایق دیگه ...

ممنونم ازت عزیزم که انقد دلسوزانه کمکم کردی سعیمو میکنم♡♡