2777
2789
خیلیا قبل موعد دیدم مثبت شده واسه این دو روز بعد زدم

تا یه هفته صبر کن

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
کلا همه جام درد می کرد پام تا کمرم باند بسته بودن کف پام سوراخ شده بود آنقدر درد داشتم که علایم اصلا ...

به نظرت امیدوار باشم یا این ماه هم نشدم؟هیچ علائمی ندارم فقط ببخشید شدید دستشوییم میگیره فورا میرم حتی شبا بیدار میشم میبینم دستشویی دارم، اما فکر میکنم این علامت ماه های آخر بارداری باشه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به نظرت امیدوار باشم یا این ماه هم نشدم؟هیچ علائمی ندارم فقط ببخشید شدید دستشوییم میگیره فورا میرم ح ...

ما امیدی کفره ،امیدت همیشه به خدا باشه تکرر ادرار برای ماه‌های اولم هم هست

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
وای عزیزدلم خداحفظش کنه 😍😘

نا امیدی

واقعا ممنونم عزیزم امیدوارم کردی دعا کن نی نی سالم باشه تو دلم 😍😍😍

اگه قابل باشم حتما