reihan_dokht مدیر عضویت: 1396/04/27 تعداد پست: 8290 عنوان مشهدیا | مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 19 پست حوصلم سر رفته چند روزه خونه ام به نظرتون کجا برم حوصلم سر رفته پسرم هم نیاز داره بیرون بره میشه پیشنهاد بدین؟پ.ن: حواسم هست واسه کرونا ماسک دارم دائم هم ضدعفونی میکنم 1399/04/18 | 16:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reihan_dokht مدیر استارتر عضویت: 1396/04/27 تعداد پست: 8290 کوه پارک رفتی خیلی باحاله آخر بلوار شهرستانیه سمت هفت تیر ها... همون جا که کلی پله داره؟؟؟ فقط یه بار چند سال پیش رفتم اگه منظورت اونجاس به قول تو چقدررر باحال بووود اصلا اونجا رو یادم رفته بود حتما یه بار با شوهرم میریم همین روزا مرسی از پیشنهادت
پاپیون_قرمز عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 ها... همون جا که کلی پله داره؟؟؟ فقط یه بار چند سال پیش رفتم اگه منظورت اونجاس به قول تو چقدررر باحا ... اونم باحاله ولی اون رو نمیگم آخر هفت تیر رو میگم ورودیش زده جنگل گلستان مشهد نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
reihan_dokht مدیر استارتر عضویت: 1396/04/27 تعداد پست: 8290 اونم باحاله ولی اون رو نمیگم آخر هفت تیر رو میگم ورودیش زده جنگل گلستان مشهد عه... نه اونجا نرفتم اصلا🙂 میرم حتما واقعا خیلی ممنونم ازت❤❤❤🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
پاپیون_قرمز عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 عه... نه اونجا نرفتم اصلا🙂 میرم حتما واقعا خیلی ممنونم ازت❤❤❤🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 فدات عزیزم خوشبگذره 😍😍 نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏