2737
2739

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728

عزیزم اول تو پیاز و سیر و اب لیمو کم و یکم زعفران  بزار بخوابه بعد در بیار بزن تو ارد سفید و بزن تو تخم مرغ هم زده و دوباره بزن تو تخم مرغ و برای بار اخر بزن تو آرد سوخاری  و بنداز  تو روغن داغ تو تابه نسوز  و بزار خوب سرخ شه

امام رضا، خودت به خدا بگو.....🙏🤲🤲
عزیزم اول تو پیاز و سیر و اب لیمو کم و یکم زعفران  بزار بخوابه بعد در بیار بزن تو ارد سفید و بز ...

عزیزم چقد بمونه تو اب لیمو؟؟

ارد سوخاری خوب میشه؟؟

تخم مرغ؟؟بعد مزه تخم مرغ نمیگره؟؟

2738
نه عزیزم معمولی سرخ کنم.اولین بار کپور گرفتم.


زعفرون بزن و فلفل سیاه و نمک و ابلیمو 

نیم ساعت یا یه ساعت بذار باشه

بعد ارد سفید بزن به ماهی ها و توی روغن داغ سرخ کن.

ما شمالیم و مامانم همیشه اینجوری درست میکنه.

گاهی وقتا ارد نمیزنه ولی بازم عالی میشه

این کاربری از تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ دست شاباله هست و پست های قبل مربدط ب شخص دیگه ایه.درخواست دوستی ب هیییچ‌عنوان قبول نمیکنم ،اگر با نظر من مخالفی لطفا ریپ نکن🌺 
عزیزم چقد بمونه تو اب لیمو؟؟ ارد سوخاری خوب میشه؟؟ تخم مرغ؟؟بعد مزه تخم مرغ نمیگره؟؟

دقیقا از صب زود تا ظهر اگه میخوای واسه ناهار درست کنی میتونی تخم مرغ نزنی و فقط از آرد سفید استفاده کنی یعنی ماهی  رو به ارد بزنی و سرخ کنی ...برای طعم بهتر آرد میتونی فلفل سیاه و زرد چوبه و ادویه به آرد سفید اضافه کنی

امام رضا، خودت به خدا بگو.....🙏🤲🤲
2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز