عزیزم اول تو پیاز و سیر و اب لیمو کم و یکم زعفران بزار بخوابه بعد در بیار بزن تو ارد سفید و بزن تو تخم مرغ هم زده و دوباره بزن تو تخم مرغ و برای بار اخر بزن تو آرد سوخاری و بنداز تو روغن داغ تو تابه نسوز و بزار خوب سرخ شه
عزیزم چقد بمونه تو اب لیمو؟؟ ارد سوخاری خوب میشه؟؟ تخم مرغ؟؟بعد مزه تخم مرغ نمیگره؟؟
دقیقا از صب زود تا ظهر اگه میخوای واسه ناهار درست کنی میتونی تخم مرغ نزنی و فقط از آرد سفید استفاده کنی یعنی ماهی رو به ارد بزنی و سرخ کنی ...برای طعم بهتر آرد میتونی فلفل سیاه و زرد چوبه و ادویه به آرد سفید اضافه کنی