در دوران بارداری ،تمامی بدن خانم ها دچار تغییر می شود. سیستم ایمنی ، قدرت دفاعی ، ضعیف می شود. از این رو عفونت در این زمان اغلب پیچیده تر از زمان های دیگر روی می دهد و می تواند سلامت مادر و فرزند متولد نشده را به خطر اندازد.
از این رو پیشگیری کنید به طوریکه در هنگام پخت و پز و غذاخوردن دو نکته زیرر ا رعایت کنید:
- در هنگام اماده سازی و بسته بندی و نگهداری مواد غذایی با احتیاط زیاد بهداشت را راعایت کنید.
- از مواد غذایی مضر نامبرده پرهیز کنید.
از جمله مواد غذایی مضر عبارتند از:
- شیر خام ، محصولات لبنی خام
ازمصرف شیر خام پرهیز کنید و یا ان را از قبل بجوشانید.
از محصولات لبنی با منشا شیر خام پرهیز کنید. برروی محصولات مشخصه «تولید شده با شیر خام» درج شده است.
در هنگام مصرف پنیر ، پوسته ان را جداکنید و از پتیر فرآوری شده مانند و یا پنیر های نرم مانند کاممبرت استفاده نکنید.
توجه! از مصرف ماهی های پر چرب مانند ماهی تن ، ماهی هالیبوت ، اره ماهی ، خودداری کنید. این ماهی ها اغلب آلوده به فلزات سنگین هستند.
فلزات سنگین در اندام های داخلی نیز نفوذ می کنند. در نتیجه باید از مصرف اندام های داخلی ابزیان نیز خودداری کرد.
از مصرف ماهی و غذاهای دریایی خام و نیمه خام همچنین جویس سوشی ، صدف و موارد مشابه خودداری شود.
از مصرف ماهی دودی شده و در ترشی خوابانده شده مانند ماهی آزاد دودی و لاکس خودداری کنید.
گوشت ، سوسیس و تخم مرغی که خام و یا نپخته است را نخورید. برای مثال کارپاچیو، بیف ، استیک خام ، مدیوم ، سالامی ، سوسیس های دودی ، ژامبون خام ، گوشت دودی ، بیکن ، تخم مرغ آب پز عسلی، غذاها با تخم مرغ خام ، مانند تیرامیسو خانگی و موارد مشابه.
منبع : geburtsinfo.wien