2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی الان یکم راه میرم کارا خونه رو میکنم به اندازه یه غذا درست کردن ولی وااای از ۱۲هفته تا ۷ماه ...

منم الان هفته ٣٠ام استراحت مطلقم خيلي خيلي سخت ميگذره 

99/9/9خانواده شوهرم ادم شدن ايشالا خودمم از ٤٥كيلو شدم ٧٠تا كيلو 💪🏻💪🏻
انشالله عزیزم

سلام عشقا  مامانای بهمن ۹۹  یا اوایل اسفند۹۹😍😍😍

https://chat.whatsapp.com/KVQJddcbGkG7Yet5n7qWpx

این گروه واتساپ یکی از دوستامه همه مامان بهمن ۹۹ هستن اگ دوس دارین عضو شین گلا😍😍😍

فعلا درحال عضو گیری هستن

اینجوری هرکی سوالی داره میتونه بپرسه و بارداریو باهم سپری کنید😍😍😍

استارتر جونم عضو شو

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃

مبارکت باشه عزیزم 

ولی چرا عکس بی بی و ازمایشتو نذاشتی ذوق کنیم

فقط نوشتی بی بی چک مثبت و عکس

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.

مباااارک باشه بسلامتی گلم ولی انصافا تاپیک بیبیچک میزنید عکسشم بزارید 90درصد لذتش به عکس بیبیچکشه خخخخخ

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
مباااارک باشه بسلامتی گلم ولی انصافا تاپیک بیبیچک میزنید عکسشم بزارید 90درصد لذتش به عکس بیبیچکشه خخ ...

مرسی گلم ارسال نشد من فرستادم اما پست بالا نیومد

خدایا شکرت