2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات بشم مرسی انشاءالله همه منتظر دامنش ن سبز بشه انتظار خیلی سخته منم بعد 5 سال اولین بار بود که بی ...

چیکار کردی باردار شدی

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد
آخی عزیزم منم میخوام‌بی بی بزنم ولی میگم زوده حداقل ی هفته بگذره بعد بزنم نوک سینه هام‌خیلی درد میکن ...

عزیزم به نظرم شما هم بارداری،منم تازه باردار شدم ،از علائمم فقط نوک سینه هام بود که خیلی درد میکرد

عزیزم به نظرم شما هم بارداری،منم تازه باردار شدم ،از علائمم فقط نوک سینه هام بود که خیلی درد میکرد

از کی دردش شروع شد؟

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد
تقریبا ده روز به موعدم بود ،دقیقا یادم نیست.ولی همش فکر میکردم داره پری میاد

مبارکت باشه...برای همه منتظرا دعا کن عزیزم

آخی عزیزم منم میخوام‌بی بی بزنم ولی میگم زوده حداقل ی هفته بگذره بعد بزنم نوک سینه هام‌خیلی درد میکن ...

من 5 ساله که اقدامم یه بارم ای یو آی کردم ولی منفی شد انشاءالله که شمام بارداری