2777
2789

به نفعشه که دلیل موجهی داشته باشه والاواسش گرون تموم میشه

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راحت میشم والا

نصف شب ساعت ۴صبح چنان میکشونم سمت خودش میگم روده هام درومدن 

اعتراضم ک میکنم یا میگ دلم میخواد یا میگ چرا از رو بازوم رفتی

هیچوقت راحت ی پهلو نخوابیدم تا صبح آخخخ

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
میگم نوکر بابات غلام سیاه خودت پاشو جاتو بنداز هر گوری میخای بخواب

وای چقدر خندیدم 😂😂😂😂

سفارش انواع تابلوی برجسته ی ربان دوزی شده پذیرفته خواهد شد برای دیدن کارها ب پیج خوشگل من سر بزنید برای دوستان نی نی سایت ی  شرایط ویژه خواهم داشت آدرس پیج م در اینستا،gallery_honari_melorin هست 😌😌😌😌
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز