2777
2789
عنوان

۲۰۰ میلیون و گیجی !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 22 پست
بزار توبورس اگه بلدی اگه ام بلندمدت لازم نداری سکه بخر

من ۱۰۰ گذاشتم بلند مدت خوب سود کردم تا الان

یقین داشته باش:خدا شنیده، خدا دیده، خدا میدونه.و در بهترین زمان، بهترین اتفاق رو برات رقم میزنه.پس لبخند بزن، صبور باش، قوی بمون.منتظر بمون نه با دلشوره، با امید.چون خدا همیشه بزرگتر از آرزوهای ماست.و هرکس به او توکل کنه، هرگز تنها نمیمونه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کاش زودتر سرمایه گذاری میکردی تو بورس کلی سود داره

متاسفانه بلد نیستم ، الان چکار کنم پول پسرمه پدرش داده بود باهاش کار کنم به نفع پسرم ، متاسفانه اصلا مغزم کار نمیکنه هرروز ارزش پولش میاد پایین

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
حتما وقتی رفته بالا خریدی

هی گرون می‌شد تا من خریدم ارزون شد ۷۰ میلیون ضرر کردیم

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
باید سکه یا طلا میخریدی  یا برو.بورس

آخه بلدی میخواد

متاسفانه بلد نیستم ، الان چکار کنم پول پسرمه پدرش داده بود باهاش کار کنم به نفع پسرم ، متاسفانه اصلا ...

منم یکی از آشناها مون تو کار بورس هست به نام خودم 

دادم سرمایه گزاری کرده تو بورسه

یقین داشته باش:خدا شنیده، خدا دیده، خدا میدونه.و در بهترین زمان، بهترین اتفاق رو برات رقم میزنه.پس لبخند بزن، صبور باش، قوی بمون.منتظر بمون نه با دلشوره، با امید.چون خدا همیشه بزرگتر از آرزوهای ماست.و هرکس به او توکل کنه، هرگز تنها نمیمونه

منم یکی از آشناها مون تو کار بورس هست به نام خودم  دادم سرمایه گزاری کرده تو بورسه

خب من هیچکس اونجوری ندارم😞الان چکار کنم ؟