2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 47 پست
همیشه این موقع یکی هس ک این تاپیک تکراریو بزنه😒

اره اما باحاله تاپیک جغداس ی جورایی

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبارو خیلی دوست دارم

بعضی شبا بیدار میمونم تو سکوتی ک عاشقشم

کارایی ک عاشق ترشونم انجام میدم

مثلن برای بار هزارم هری پاتر میبینم

کتاب میخونم

خوراکیای یواشکی میخورم

مینویسم

بعضا با خدادرد ودل میکنم 

گاهیم الکی گریه(نزدیک پری)  

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!
نميدونم چرا تگ نميشم 🤔

به نی نی یار بگو 

راستی تو حقوق خوندی؟

میدونی من همش میگم خدایا قبول بشم تا میتونم کمک کنم به آدمایی که توان مالی ندارن 

زنایی که درد کشیدن 

بتونم جبران زحمات پدر مادرم کنم

اخی  پس بدنت عادت کرده

ن ب راحتی تغییرش میدم

این سبک شب بیدار بودنو برای همیشه نمیپسندم چون ب کارام نمیرسم

اما بعضی از شبارو حتما بیدار میمونم بهم ارامش میده و چند وقت شارژم میکنه

به نی نی یار بگو  راستی تو حقوق خوندی؟ میدونی من همش میگم خدایا قبول بشم تا میتونم کمک کنم به ...

آره منم حقوقيم

هدفات مثل منن 😊 اين كه هدف داشته باشي و بهش پايبند باشي تو رشته ما سخته ولي شدنيه.