2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انیمه اولین باره میشنوم😕

عجب ولی شما با انیمه بزرگ شدین😹💖

انیمه انیمیشن ژاپنیه

یعنی نوع کاراکتراشون با بقیه انیمیشن ها فرق میکنه

البته شما با انیمه های قدیمی بزرگ شدین این جدیدا خعلی خوبن

-

سلام بچه ها من یه چی بگم؟ من این تاپیک بورسو خوندم حالم بد نشد، حسود نیستما که بگم حسودیم شده سود کردن واقعا نوش جونشون. ولی خب یکی پست گذاشته بود اونایی که اونایی که تو بورس نیستن بیشترین ضرر رو متحمل میشن چون تورم به شدت ارزش پولشونو پایین میاره😕 الان منی که از بورس سر در نمیارم بشینم بدبخت شدن خودمو ببینم؟ الان از نگرانی خوابم نمیبره😢

متخصص تغذیه هستم😊                                         پیج من در اینستاگرام: green1diet@
سلام بچه ها من یه چی بگم؟ من این تاپیک بورسو خوندم حالم بد نشد، حسود نیستما که بگم حسودیم شده سود کر ...

نگراننباش.یهویی همه رفتن بورس تا خرابش نکنن ولکن نیستن.منم اطرافیانم همه رفتن ولی من بدبینم بهش

نگراننباش.یهویی همه رفتن بورس تا خرابش نکنن ولکن نیستن.منم اطرافیانم همه رفتن ولی من بدبینم بهش

خب اونایی که همه رفتن تو بورس عامل این گرونیای سرسام‌آور اخیرن. سودشو اونا میکنن دودش تو چشم ما میره

متخصص تغذیه هستم😊                                         پیج من در اینستاگرام: green1diet@
سلام بچه ها من یه چی بگم؟ من این تاپیک بورسو خوندم حالم بد نشد، حسود نیستما که بگم حسودیم شده سود کر ...

سلام خوب میتونی یاد بگیری از‌کم‌شروع کنی.من‌خودم هیچی بلد نیستم و عقیدم اینه باید با 1تومن شروع کرد.ولی متاسفانه  همسرمیخواد همه پس اندازمومو بده دوستش برتش سبد گردانی کنه با اینکه دوستش کاملا حرفه ایه ولی بازم نگرانم چون یه نوع ریسکه.شما هم از کسایی که تو فامیل بلدن سبدگردانی رو یاد بگیر با 500یا1تومن شروع کن.

خب اونایی که همه رفتن تو بورس عامل این گرونیای سرسام‌آور اخیرن. سودشو اونا میکنن دودش تو چشم ما میره

نه هیچ ارتباطی به گرونی ندارن.فیلمای اموزشی بزن نت نگاه کن رو کم کار کن هم سرگرم میشی هم پولت کم کم زباد میشه

سلام خوب میتونی یاد بگیری از‌کم‌شروع کنی.من‌خودم هیچی بلد نیستم و عقیدم اینه باید با 1تومن شروع کرد. ...

من قصد ندارم کضع اقتصادو از اینی که هست بدتر کنم، فقط نگران آینده این جامعه هستم. ممنون از پیشنهادتون❤

اخی عزیزم.خسته نباشی گلی خدا بد نده

ممنون عزیزم

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸