2777
2789
نه شاید همین طوری بوده مکه باهم خصومت دارن؟ منم شده یکی دوبار خیلی عجله ای به شماره رو سیو کردم این ...

نه چی بگم روم نشد یکی دوبارم دیدم پدر شوهرم ار من تعریف میکرد چشم غره بهش رفت که تعریف نکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترررررررررررررر به قیافش والا میمون خانوم چقدر بعضیا ذات خرابن چققققققدرررررر

تازه نمیدونی چقدر مامان من بهش احترام میذاره به منم میگه احترام بذار من حالم بد شد

تازه نمیدونی چقدر مامان من بهش احترام میذاره به منم میگه احترام بذار من حالم بد شد

ولش کن لیاقت نداره اصن برات مهم نباشه اون به اندازه شخصیت خودش رفتار میکنه چیزی از خانومی مادرت کم نمیکنه 

ولش کن لیاقت نداره اصن برات مهم نباشه اون به اندازه شخصیت خودش رفتار میکنه چیزی از خانومی مادرت کم ن ...

مامانم همش کادوهای گرون بهش میده احترام میذاره همشم به من میگه بیشتر ازمن هوای اونو داشته باش نمیدونه اون..

مامانم همش کادوهای گرون بهش میده احترام میذاره همشم به من میگه بیشتر ازمن هوای اونو داشته باش نمیدون ...

خب نزار از این به بعد دیگ... مادرت رو متوجه کن ک اون ارزش محبت نداره.. واقعا دیگ نزار حتی مادرت رو ببینه 

بخدا بعضی ها رو هرچی بیشتر حساب کنی ،دور برمیدارن.الان رویه تون رو عوض کنید و احترام و ارزشی که واسش قایلید حذف کنید،بعد ببینید اونم چقدر عوض میشه.از اون بالا میفته پایین .فعلا توهم زده که شخص خیلی بزرگیه،از بس احترام زیادی گذاشتینش.ای بابا حرصم گرفت

بخدا بعضی ها رو هرچی بیشتر حساب کنی ،دور برمیدارن.الان رویه تون رو عوض کنید و احترام و ارزشی که واسش ...

آره دوستم نمیدونی مامانم اینا تما جهازو خودشون دادن کامل وبهترین چیزا سر یه سالم بچه م به دنیا اومد بهترین سیسمونی اینا تشکر نکردن که هیچی انقدرم بی ارزش کردن