2777
2789
وای واقعا؟؟؟من ندیدم فقط ذکر😅😅

@چمنگل  باهوش تاپیک زده ذکر هم براش گرفته قفل هم کرده لایک هم کردن

و تیتر زده واقعا به سرهنگ بودن همسر ینفر حسودیتون میشه؟جانم استارترش دهه هشتادیه شوهرش تیربخوره نمیاد بگه سرهنگم امیر سرتیپم سردارم تیر خورد!مثل این میمونه که طرف شوهرش تصادف کنه بیاد بگه مهندس راه و ساختمان سازیم تصادف کرد! ساده_نباشید#  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@چمنگل    باهوش تاپیک زده ذکر هم براش گرفته قفل هم کرده لایک هم کردن و تیتر زده واقعا ب ...

اینجا ممکنه خیلیا برای جلب توجه تاپیک سرکاری بزنن

ولی انسانیت من بهم میگه یه درصد فکر کن واقعیه

و براشون دعا کن☺

اگه تاپیک سرکاریه خداروشکر که یه نفر الان رو تخت بیمارستان نیس😊😊😊

عنوان تاپیکمم درسته چون واقعا داشتن حسادت میکردن😏

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
اینجا ممکنه خیلیا برای جلب توجه تاپیک سرکاری بزنن ولی انسانیت من بهم میگه یه درصد فکر کن واقعیه و ...

دیگه اونایی هم که حسادت کردن اوناهم دیوونن وقتی کاملا مشخصه طرف داره الکی جو رو بهم میزنه

دیگه اونایی هم که حسادت کردن اوناهم دیوونن وقتی کاملا مشخصه طرف داره الکی جو رو بهم میزنه

الکی یا واقعی 

سرهنگ بودن همسر یکی حسادت نداره بنظرم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4660159/در-راستای-تاپیک-سرهنگ