2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه عروسان مثل بعضی عروسی نی نی سایت باشند اصلا.طرز فکر و رفتار بعضی خانمای اینجا رو دیدم از هر چی ع ...

دقیقا کلا گاردمیگیرن به خانواده شوهر..فراموش کردن شوهرشونم ازهمون خانوادس

خدایاشکرت
از قضا خودم که خیلی سختی کشیدم واسه عروسم این کارارو نمیکنم مثلا واسه عروسم خونه ی مستقل میگیرم نه م ...

دقیقا 

تو‌بچه داریش هم دخالت نمیکنم حتی از روی دلسوزی چون باعث سوتفاهم میشه 

از همه چیز که بگذریم 😊‌همین زندگی میماند و یک لیوان چای☕️واسه دوباره مامان شدنم دعام کنید سه تا سقط داشتم خیلی دوست دارم اگه خدا خواست ی دختر بده بهم درست شبیه پسرم 👩‍👧‍👦🥺😔
دقیقا کلا گاردمیگیرن به خانواده شوهر..فراموش کردن شوهرشونم ازهمون خانوادس

ی عروسی رو دیدم میگفت مادر شوهر بیخود انتظار داره ما همت کنیم مواظب مادر خودمون باشیم انگار که مادر عروس فقط برای دخترش زحمت کشیده

داماد خود به خود قد کشیده مرد شده.مادر داماد وظیفه اش بوده

ی عروسی رو دیدم میگفت مادر شوهر بیخود انتظار داره ما همت کنیم مواظب مادر خودمون باشیم انگار که مادر ...

قطعا نی نی سایتی بوده اون عروسه وززه😂😂 بعضیا انگار مارخوردن افعی شدناا یجوربدی بدجنسن حالا چ عروس چه مادرشوهرچه هرکی

خدایاشکرت