2777
2789
عنوان

گردش حساب

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 22 پست
وقتی تو خودت اینو در مورد خودت فکر میکنی از شوهرت چه توقعی میتونی داشته باشی

اخه جامعه واقعا خراب شده منم یه بار سر قضیه درس به همکلاسیم گفتم بیاد یاد بده همکلاسیم هم پیشنهاد س.ک... داد..منم کلی فحش دادم همسرمم دید ...میگم نکنه اونجوری فکر کنه نمیدونم واقعا 

اخه جامعه واقعا خراب شده منم یه بار سر قضیه درس به همکلاسیم گفتم بیاد یاد بده همکلاسیم هم پیشنهاد س. ...

بعد اون قضیه رو اومدی به همسرت تعریف کردی یا خودت همسرت متوچه شد؟

خدایا شکرت به خاطر تموم داده ها و نداده‌هات  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودم گفتم خودشم دیده بود البته قبل اینکه بگم

ببین تو هم زیاد پا پیچش نشو زنگ و اس نده زیاد در کل بهش گیر نده، جوری رفتار کن که واقعا به خودت مطمئنی که تو حساب و کتابات مشکلی نیست

ببین تو هم زیاد پا پیچش نشو زنگ و اس نده زیاد در کل بهش گیر نده، جوری رفتار کن که واقعا به خودت مطمئ ...

قربونت چشم ..برای مامانم دومیلیون واریز کردم اونو براش گفتم گفتم که اون دومیلیونو ب مامانم دادم ،اونم دید ج نداد همین ❤

قربونت چشم ..برای مامانم دومیلیون واریز کردم اونو براش گفتم گفتم که اون دومیلیونو ب مامانم دادم ،اون ...

ولش کن اصلا استرس به خود نده، به اونم کار نداشته باش تو که خیالت از خودت جمعه پس بی خیالش، هی پیام بدی زنگ بزنی فکر میکنی حتما یه چیزی هستش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز