2777
2789
عنوان

انقد تاپیک آمار نزنین خودمون ب اندازه کافی حالمون بده:/

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 36 پست
[QUOTE=144727764] اگ موثر بود این همه همون اوایل محدودیت گذاشتن و... میتونستن رعایت کنن ک ب این وضع ...

اره پشت کوهیم نمی‌فهمیم خبرارو😅

کاربری دوم :@شادترین_دخترغمگین:) 
اره پشت کوهیم نمی‌فهمیم خبرارو😅

ببخشید عزیزم ولی خبرا مگه کجا اطلاع رسانی میشه از شبکه های تلوزیونی و سایتا دیگه ! پشت کوهیم یعنی چی! الان هرکی پشت کوهم باشه قطعا یه گوشی دستشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید عزیزم ولی خبرا مگه کجا اطلاع رسانی میشه از شبکه های تلوزیونی و سایتا دیگه ! پشت کوهیم یعنی چی ...

یه دونه فک کنم بسه ن هرکاربری صدتا تاپیک در این رابطه! وقتی همه گوشی دارن نیاز ب آمار منفی دادن ب این زیادی نیست ک علاوه بر خود کرونا تا این حد استرس هم بیاره روی روح و روان بیشتر از این تاثیر بزاره

یه دونه فک کنم بسه ن هرکاربری صدتا تاپیک در این رابطه! وقتی همه گوشی دارن نیاز ب آمار منفی دادن ب ای ...

یه دونه رو شاید چن نفر ببینن نه همه ! و آمار حقیقته مثبت و منفیش دست خودمونه اگه اینجور ک شما میگن باشه ک کل جهان آمارو مخفی میکردن ! در هرصورت همین تاپیک خودتونم بررسی کنید میبینی ک اکثریت موافق تاپیک آمار بودن دیگه بحث کردنت چیه گلم

یه دونه رو شاید چن نفر ببینن نه همه ! و آمار حقیقته مثبت و منفیش دست خودمونه اگه اینجور ک شما میگن ب ...

خا ولی فقط سه نفر موافق بودن😪😐کم کمش 15تا مخالفه