2777
2789
کلا هزینه ارتودنسی روند صعودیش خیلی شیب تندی داره😐 منم دوستم می‌خواست انجام بده می‌گفت همه بالای 2 ...

عزیزم مشکلت چقد حاد بود و هزینه ارتودنسیت چقد شد؟

من فقط فک بالا اونم فقط دندونای سمت راست فک بالام بخاطر کمبود فضا به هم چسبیدن و دندون بزرگم یه کوچولو به سمت بیرون انحراف پیدا کرده ولی خب خیلی رو مخمه.به نظرت چقد میگیره

عزیزم مشکلت چقد حاد بود و هزینه ارتودنسیت چقد شد؟ من فقط فک بالا اونم فقط دندونای سمت راست فک بالام ...

سلام عزیزم

من دندونام اونقد مشکلی نداشتن، یکم فشرده شده بودن روی همدیگه. ولی من فک بالام یکم جلو و فک پایینم یکم عقب بود. هزینش هم آبان 99 که انجام دادم 13 تومن شد. الان حتما بالای 20 تومن هست. بازم بستگی به دکتری که میخوای بری داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی ممنون،ببخشید دندونها و فکتون مشکل خاصی نداشتن؟من فک بالام یکم جلو و فک پایینم یکم عقبه،درست میش ...

دقیقا منم شرایط شمارو داشتم‌. دندوناتون ۷۰_۸۰ درصد درست می‌شه ولی عقب بودن فکتون که احتمالا از نیم‌رخ مشخصه، تغییری نمی‌کنه. توی طرح درمانتون مینی‌اسکرو هم دارید؟

دقیقا منم شرایط شمارو داشتم‌. دندوناتون ۷۰_۸۰ درصد درست می‌شه ولی عقب بودن فکتون که احتمالا از نیم‌ر ...

مینی اسکرو نمیدونم چیه😑دارم فکر میکنم ک اگه موقعیت دندونها درست بشه فک پایینمو برم فیلر بزنم😕بنظر شما خوب میشه

مینی اسکرو نمیدونم چیه😑دارم فکر میکنم ک اگه موقعیت دندونها درست بشه فک پایینمو برم فیلر بزنم😕بنظر ...

دو تا پیج کوچیک هستش که داخل استخون فک بالا می‌زنن تا دندونارو عقب بکشه. آره خوب میشه اگه ژل بزنی. منم تو فکرشم. دکتر جراح بینیمم بهم گفت خوب می‌شه اگه بزنم

دقیقا منم شرایط شمارو داشتم‌. دندوناتون ۷۰_۸۰ درصد درست می‌شه ولی عقب بودن فکتون که احتمالا از نیم‌ر ...

سلام عزیزم شما تو کامنتتون نوشته بودین فک بالاتون جلو بوده منم دقیقا همین مشکل رو دارم😭 خواستم بپرسم الان اوکی شد این مشکلتون؟؟؟