2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 20 پست
به نظرتون وقتی یه مرد یه ویژگی داره که اون ویژگی تو کل مردای خونوادشون هست .میتونه خودشو تغییر بده؟

به شعورش بستگی داره که میفهمه اون رفتار غلطه یا نه.

یکیو میشناسم میگفت من خودم بد تربیت شدم ولی بچه هامو خوب تربیت میکنم. ولی خیلیا بااین تربیتشون افتضاحه بچه شونو کپ خودشون میکنن.جای تاسفه

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘
بی پول هست ولی خسیسم هست

عزیزم تو این اوضاع همه باید هوای جیبیشون داشته باشن درسته حق باشماسا باید جاروبرقی تعمیر یا تعویض یشه اما تو این اوضاع مردها بدتر عصبی شدن چون درامد پایین وهزینه ها چندبرابر شده.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شعورش بستگی داره که میفهمه اون رفتار غلطه یا نه. یکیو میشناسم میگفت من خودم بد تربیت شدم ولی بچه ...

میگه عوض میشم بازم یه رفتارایی میکنه که نشون میده عوض شدنی نیست 

یه سر برین تاپیک اخرم لطفا🌻❤