دختر_همساده0 مدیر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 6993 عنوان بچها توروخدا یه وکیل خوب تو مشهد میخام معرفی کنین بهم | مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 36 پست یکی که برا طلاق و مهریه کارش درست باشع و بتونه از پسش بر بیادنمیخام کلی هزینه و وقتمو بزارم ، اخرم برگردم خونه اول 1399/04/17 | 12:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_همساده0 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 6993 اگه میشه طلاق نگیر من میشناسمت و تا حدودی در جریان تاپیکاتم گناه داره پسرت عزیزم تا بتونم سعیمو میکنم که سازش کنمچون واقعا سخته بی پشت و پناه طلاق گوفتن برام، ولی اگه مجبورم کنه و ادم نشه چاره ای ندارم، منم ادمم حق زندگی دارم ، جونمنمیتونم با این بمونم و فحش و توهین ازش ببینم، بخاطر خونوادش منو خورد کنه...
دختر_همساده0 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 6993 نمیدونم تماس بگیرید چون کارشون اینه شنیدم شهرهای دیگه هم کار انجام میدن ولی واقعا کارو با دل و جون ا ... ببین من الان ک با ی وکیل حرف زدم ، گف چیزی به نامش داره؟ گفتم سندی نیست، قولنامه ایهگف پس عملا دستت ب جایی بند نیست.قصد بندی میشه نهایتشایشون میتونن با ملک قولنامه کاری کنن؟
sunini عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 1138 ببین من الان ک با ی وکیل حرف زدم ، گف چیزی به نامش داره؟ گفتم سندی نیست، قولنامه ایه گف پس عملا دست ... اگه بتونی اثبات کنی توقیف میشه حالا بهش زنگبزن ببین چی میگه
دختر_همساده0 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 6993 اگه بتونی اثبات کنی توقیف میشه حالا بهش زنگبزن ببین چی میگه چه جوری اخهاگه ثابت میشد که این وکیلایی که باهاشون حرف زدم نمیگفتن نمیشه.
sunini عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 1138 چه جوری اخه اگه ثابت میشد که این وکیلایی که باهاشون حرف زدم نمیگفتن نمیشه. والا من وکیل نیستم نمیدونم😀فقط شماره دادم خودتون بپرسید
آوین_ عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 309 چند جفت کفش اهنی بگیر قبلش😄😄مهریه ام برات گذاشتنمگه به این راحتیه
دختر_همساده0 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 6993 چند جفت کفش اهنی بگیر قبلش😄😄 مهریه ام برات گذاشتن مگه به این راحتیه میدونم راحت نیساگ راحت بود ک دنبال وکیل نبودم
آوین_ عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 309 میدونم راحت نیس اگ راحت بود ک دنبال وکیل نبودم اول بگو مالی به اسم همسرت هست.شغلش چیهوکیل جماعت دنبال جیب خودشونن با چندتا وعده الکی فقط،ازت پول میگیرناخرشم میگه نشد توم دستت به هیچ کجا بند نیست
دختر_همساده0 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 6993 اول بگو مالی به اسم همسرت هست.شغلش چیه وکیل جماعت دنبال جیب خودشونن با چندتا وعده الکی فقط،ازت پول ... نه ی پراید فقط ب نامشهخونه قولنامه ای هم داره ، دارن میسازن شریکیخونه خودمونم ک اجاره س
دختر_همساده0 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 6993 اول بگو مالی به اسم همسرت هست.شغلش چیه وکیل جماعت دنبال جیب خودشونن با چندتا وعده الکی فقط،ازت پول ... شغلش ازاد
آوین_ عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 309 نه ی پراید فقط ب نامشه خونه قولنامه ای هم داره ، دارن میسازن شریکی خونه خودمونم ک اجاره س دوستانه بهت بگم کاری نمیتونی بکنی بیخودیم پولتو نده وکیل و خودتو معطل نکنچون خونه قولنامه ای هست نمیتونی مدرکیم نداری نهایت ماشینشو توقیف کنی که ارزش ندارهمگه باخودش،کنار بیایی یه مبلغی بگیریشغل ثابتیم نداره که از حقوقش کسر کرد
آوین_ عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 309 شغلش ازاد الانم قانون ۱۰۰%طرف مردهزندانم نداره تازهاگه حرف میفهمه و واقعا اونم میخواد جدا بشین سر یه مبلغی چیزی توافق کنیدولی اگه بخواد طلاق نده چند ماهه حکم ازدواج مجدد میگیره دیگه تو سرایط ت بدتر از الان میشه
دختر_همساده0 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 6993 الانم قانون ۱۰۰%طرف مرده زندانم نداره تازه اگه حرف میفهمه و واقعا اونم میخواد جدا بشین سر یه مبلغی ... ازدواج مجدد؟! رو چه حساب؟؟
دختر_همساده0 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 6993 دوستانه بهت بگم کاری نمیتونی بکنی بیخودیم پولتو نده وکیل و خودتو معطل نکن چون خونه قولنامه ای هست ن ... 😞😞😞😣
آوین_ عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 309 ازدواج مجدد؟! رو چه حساب؟؟ اگه زن خونه ترک کنه مثلا بره خونه پدرشمیره نامه عدم تمکین میگیره دوماهه حکم ازدواج مجدد میگیره